To je to što me zanima!

Novi detalji: Milijardera i ženu objesili su iznad bazena u vili...

Kanada: Obitelj para Sherman policiju je pozvala da provede opsežnu i detaljnu istragu te zamolila medije da ne nagađaju o uzrocima smrti. Obdukcija je obavljena u subotu te se očekuju rezultati
Vidi originalni članak

Kanadska policija još istražuje tajanstvenu smrt milijardera Barryja Shermana, osnivača kanadske farmaceutske tvrtke Apotex Inc., i njegove supruge Honey, koji su u petak pronađeni mrtvi u svojoj kući u elitnom dijelu Toronta.

SUMNJIVA SMRT U TORONTU U podrumu vile pronašli tijela milijardera i njegove supruge...

Počeli su se otkrivati novi detalji cijelog slučaja koji je zgrozio Kanadu. Kako prenosi britanski The Sun, tijela supružnika Sherman otkrio je agent za nekretnine, zadužen za prodaju velebnog doma Shermanovih, a našao ih je obješene iznad unutarnjeg bazena u podrumu kuće.

Policija je na teren došla nakon što su službe nešto prije podneva u petak primile poziv u pomoć s iste adrese.

Obitelj moli medije da se ne bave špekulacijama

Obitelj para Sherman policiju je pozvala da provede opsežnu i detaljnu istragu te zamolila medije da ne nagađaju o uzrocima smrti Barryja i Honey Sherman dok ne budu poznati rezultati obdukcije obavljene u subotu. 

Detektiv Brandon Price u petak je okupljenim novinarima ispred kuće Shermanovih izjavio kako se smrti para tretiraju kao sumnjive, ali još ne i kao ubojstva.

Potvrđeno je da na kući nisu pronađeni tragovi nasilnog ulaska, no policija ispituje sve pa i susjede. 

Svijeće pred kućom pale i zaposlenici Apotexa

Bračni par Sherman bio je ugledan i poznat među političarima u Kanadi pa je tako sućut njihovoj obitelj izrazio i kanadski premijer Justin Trudeau i gradonačelnik Toronta John Tory.

Ispred njihovog doma na stotine su zapaljenih svijeća i izraza sućuti susjeda, prijatelja, kao i zaposlenika tvrtke Apotex Inc. koja zapošljava 11.000 ljudi, piše CBC

Idi na 24sata

Komentari 49

  • BETINA 1 17.12.2017.

    ma ok ih beje

  • info_punkt 17.12.2017.

    hm... ne mogu baš reći da mi je žao prljavih kapitalista...

  • škver 17.12.2017.

    Nema milijardera kojega bi žalio !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare