To je to što me zanima!

Novi Express otkriva sve tajne Josipovićeva pisma šefu Leki

Što Maras radi u polumraku svog ureda, koje mu je omiljeno štivo i kako je postao “načitan” proučavajući posjetitelje Miranda Mrsića, pročitajte samo u Expressu
Vidi originalni članak

Novi Express otkriva tajanstvenu pozadinu političkih spletki koje se kriju iza objavljivanja pisma predsjednika Josipovića adresiranog na Josipa Leku.

Predsjednik je, između ostalog, očitao lekciju Milanoviću i Karamarku napisavši da šefovi stranaka više neće određivati našu sudbinu. Tko je državu doveo do sloma i kako bi trebalo stabilizirati zemlju između redaka otkriva šef države.

Dok se na Pantovčaku bave promjenom sustava i starih navika, u Vladi smo otkrili novog Jamesa Bonda. Što Maras radi u polumraku svog ureda, koje mu je omiljeno štivo i kako je postao “načitan” proučavajući posjetitelje Miranda Mrsića, pročitajte samo u Expressu. 

Iako nije Bondova djevojka, o odijevanju Kolinde Grabar Kitarović bruji HDZ-ov svemir i okolica. Pokušavaju joj promijeniti stil uz pomoć modnih stručnjaka, no ona im poručuju: “Nema šanse”.

Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić ispričao nam je kako je ocjenjivao studentice, zbog čega se engleskim koristi kao da mu je materinji i kad će Hrvati kročiti Pelješkim mostom. Ne razumije zašto svi misle da je bahat...     

>>> Uz Express potražite nož Savaro vrhunske kvalitete koji koriste najbolji šefovi kuhinja svijeta. Nož je presvučen keramičkom oblogom, a drška noža izrađena je od neklizajućeg materijala. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Epic Flyer 17.10.2014.

    Evo lupio Josipović šakom o stol..svi se grohotom nasmijaše..

  • ljubica ljubičica_1 17.10.2014.

    Uvjek pobjedi onaj kjeg najviše novinari blate .Vjerujem da će Josipović opet biti presednik.Ne što mi je drag nego što nema boljeg kandidata.

  • Grad 17.10.2014.

    Ova organizacija djeluje u "trojkama"......

Komentiraj...
Vidi sve komentare