To je to što me zanima!

Novi Express otkriva: Tajni plan Milana Bandića za spas

Koji su mu planovi i kako će ih ostvariti otkriva novi broj najdražeg vam Expressa. Afere koje bi svakog političara “pokopale” zauvijek Bandića su samo osnaživale...
Vidi originalni članak

On nije feniks nego Milan Bandić, ali se namjerava iz političkog pepela vratiti jači no ikad prije.

Koji su mu planovi, kako će ih ostvariti, s kime namjerava surađivati, otkriva novi broj najdražeg vam tjednika Expressa. Afere koje bi svakog političara “pokopale” zauvijek Bandića su samo osnaživale. Otkad se mora kloniti svojeg ureda, u Gradu vlada kolaps. U Expressu pročitajte što se događa iza zatvorenih vrata poglavarstva i kako se njegovi uzdanici snalaze kad nema “glave kuće”. 

Novi broj tjednika donosi i sve o Milanovićevim pozivima Mireli Holy te o pripremljenosti stranaka ako dođe do prijevremene utrke za čelo Zagreba. Otkrivamo i tko je Karamarkov “as u rukavu” za spas zdravstva. Pročitajte i sve o dramatičnoj svađi u Europskom parlamentu uoči osude Vojislava Šešelja te tko je pokazao zube da zaštiti Hrvatsku, a tko nam okreće leđa. Za ljubitelje nogometa donosimo sve pikanterije o šefu HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • LANGE 28.11.2014.

    Milančetu nije problem 15 milja kuna,kad je barem 3 puta više digao od kojekakvih "provizijica", .Taj ne razgovara ispod 200.000,00 evra (-(-(, s nikime,da se ne bi zavaravali !!!!!!

  • tuti fruti 11 28.11.2014.

    Novinarka,novinarka ????

  • Florenz_1 28.11.2014.

    Očito je u Zagrebačkom holdingu zadužio previše "suradnika" sa kojekakvim pogodnostima pa ima široku "paletu" ovisnih o njemu. Naravno da će mu se sada na svakojake načine pokušati "odužiti" podrškama. Kao populist ima i podršku građana jer je unatoč svemu vodio niz promjena, da li legalno ili ilegalno njih ne zanima jert su ipak dobijali. "Priče" o svom stjecanju - neće ih otuđiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare