To je to što me zanima!

Novi ministar samo ratu za stan plaća preko 9000 kn mjesečno

Ministar graditeljstva ima najveći kredit od čak 305.000 eura koji je digao za kupnju stana. No, on je imao i druge izvore prihoda, ulazio je u rizične poslove, pa i kupovao od tvrtki koje se bave otkupom dugova...
Vidi originalni članak

Novi ministar Ivan Paladina imat će jednu od intrigantnijih imovinskih kartica, a pod lupom javnosti bit će i njegovi prošli poslovi. Već je sad jasno da novi ministar prostornog uređenja, graditeljstva i imovine ima najveći kredit od svih članova Vlade. On iznosi 305.000 eura i zabilježba je upisana na stanu u Zagrebu koji se vodi kao njegovo isključivo vlasništvo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • 09.03.2022.

    Vjerojatno je svjestan da je sada javna i odgovorna osoba i da će se morati ponašati i odgovorno raditi u korist svih građana. Za razliku do sada.

  • 09.03.2022.

    Kaj i za ovog jamrate, ima impresivnu biografiju, sposoban i uspješan lik van politike, takvi nam svi ministri trebali biti. E sad, da li je sve bilo 100% pošteno i po zakonu, vjerojatno nije, no to mu je još jedan plus, da ga još nisu ulovili! Kaj vi mislite svi ovi najjači turbo milijarderi su svoju lovu skroz pošteno zaradili?!

  • max2017 09.03.2022.

    ..s lošeg na gore.... gdje ovaj vidi granicu.......na Siciliji ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare