To je to što me zanima!

Naoružan upao u Erdoganovu stranku, policija ga brzo uhitila

Naoružan napadač naredio je svima da napuste prostorije stranke. Prema slikama objavljenim na društvenim mrežama izvirio je kroz prozor i objesio tursku zastavu
Vidi originalni članak

Naoružani muškarac upao je jutros u prostorije Erdoganove Partije pravde i razvoja u azijskom dijelu Istanbula. Nije uzeo taoce nego je svima naredio da napuste zgradu .

Prema slikama objavljenim na društvenim mrežama izvirio je kroz prozor i objesio tursku zastavu i transparente protiv vlasti. Potom se obratio okupljenima ispred zgrade. Ubrzo su stigli specijalci i uhitili ga. Srećom, nitko nije stradao.

Inače, Partija pravde i razvoja (AKP) je najutjecajnija politička stranka na turskoj političkoj sceni. Njezini članovi su, među ostalima, predsjednik Recep Tayyip Erdogan i premijer Ahmet Davutoglu .

Ovaj najnoviji incident u Turskoj uslijedio je samo dan nakon otmice istanbulskog tužitelja Mehmeta Selima Kiraza . Policija je ubila dvojicu otmičara, a tužitelj je preminuo u bolnici od zadobivenih ozljeda.

U srijedu je u Antaliji uhićeno 22 ljudi za koje sumnjaju da su povezani s radikalnom ljevičarskom skupinom DKHP-C koja je odgovorna za otmicu i smrt tužitelja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ivan015 01.04.2015.

    turski blagoslov od alaha je jos dobar ako pogledamo druge zemlje tepihklanjace kao irak,sirija,palestina itd.

  • Josip Joe Milovich 01.04.2015.

    Ovaj psihopat Erdogan će vratiti Tursku u srednji vijek ako ga ne sruše pod hitno!

  • prestige1 01.04.2015.

    bravo za "otmičara" koji je sve pustio van iz zgrade!

Komentiraj...
Vidi sve komentare