To je to što me zanima!

Novi pokušaj: Hoće li uspjeti staviti ploču Juri Francetiću?

Vjerujem da bismo ovaj put mogli uspjeti. Ne želim otkriti što točno namjeravamo napraviti. Imamo mi i treću, četvrtu verziju ploče, rekao glasnogovornik udruge HAZUD
Vidi originalni članak

Predstavnici udruge HAZUD u subotu će u Otočcu drugi put pokušati postaviti spomen-obilježje ustaškom zapovjedniku Juri Francetiću.

Potvrdio je to za  Novi list Ivan Biondić, glasnogovornik HAZUD-a. Prije mjesec dana policija im je oduzela dvije ploče posvećene Francetiću, originalnu i »razblaženu«, ali oni ne odustaju.

– Vjerujem da bismo ovaj put mogli uspjeti. Mi igramo bijelim figurama i stoga smo u prednosti u odnosu na naše, uvjetno rečeno, protivnike koji imaju crne figure, ali svejedno im ne želim otkriti što točno namjeravamo napraviti. Imamo mi i treću, četvrtu verziju ploče – rekao je Biondić.

Misu će u Otočcu, kao i 1. srpnja, predvoditi don Anđelko Kaćunko-

Idi na 24sata

Komentari 257

  • dahhmal 02.08.2017.

    Zbilja i mi dalje se zajebavamo oko ustasa a more sadasnjih problema oko nas izgubicemo dio mora , srbi ce htjeti svoj dio, crnogorci isto cekaju i tu su bosanci i svi hoce dio Hrvatske EU nam hoce utrpati inzinjere jr su se Austrijanci i kranjci slizali da nam uvale dok nasi klimavci od politicara jedino kaj grade vile di ce turiste trpati

  • Trunpa 31.07.2017.

    To je isto kad bi Njemci postavili tablu Goringu.

  • Trunpa 31.07.2017.

    Kad je misa za njegove nevine žrtve ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare