To je to što me zanima!

Novi pokušaj otmice: Djecu su opet mamili iz tamnog kombija

Djevojčicu (12) je u Bedenici pokraj Svetog Ivana Zeline ćelavi muškarac zvao da uđe u kombi po čokoladicu. Kraj muškarca je bila i žena duge ravne crvene kose
Vidi originalni članak

Da nisam čitala u 24sata o pokušaju otmica djece kraj Dugoga Sela, ne bih tog jutra upozorila kćer da ne prilazi neznancima, rekla je majka djevojčice (12) koju je par u tamnom kombiju pokušao oteti u ponedjeljak oko 13.20 kraj Svetog Ivana Zeline. Obitelj smo pronašli nakon što su nam čitatelji javili što je bilo.

Djevojčica je pješačila do škole u Bedenici. Zaustavio se tamniji kombi, za čijim je volanom bio ćelavi muškarac, star oko 35 godina. Kraj njega je sjedila žena duge ravne crvene kose.

- Otvorio je vrata i rekao: ‘Dođi, dođi, dat ćemo ti čokoladicu’. Bilo me strah čim sam ih vidjela - kazala je djevojčica, koja je u školu utrčala plačući.

- Odmah sam pozvao policiju. Došao je i posebni inspektor. Većina djece ima organiziran prijevoz jer nema nogostupa i ceste su neosvijetljene, ali oni koji su blizu idu pješice - kaže ravnatelj škole Krunoslav Ujlaki.

Navodno je policija bila u tamošnjoj pošti provjeriti je li kamera snimila vozilo. U policiji su rekli da slučaj ne shvaćaju olako te da će znati više nakon istrage.

Čak sedam pokušaja otmice u mjesec dana

Podsjetimo, u Vojniću su htjeli oteti prvašićku Ivanu (6). žena ju je tada nagovarala da uđe u auto i govorila joj 'dođi vidjeti što imam u autu'. U Ogulinu, Dugoj Resi i Generalskom stolu slatkišima su nagovarali djecu da uđu u vozila. I Kraj škole u Vrbovcu motao se crni kombi. Navodno su mamili i dječake kraj Dugog Sela. Roditelji dvojice dječaka, koji se ne poznaju, policiji su prijavili pokušaj otmice.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • Sexy Miha 10.02.2018.

    Sjećam se kada se ovo meni dogodilo to je bilo u 6 raz imala sam 12 god. Isti ovaj kompi me pratio to sam primjetila odmah nudio mi je slatkiše ali ne uzimam slatkiše od nepoznatih ljudi!!!

  • Buster Cro 04.05.2014.

    narod uzet pravdu u svjoje ruke,,pohvatati tu stoku i razapet na prvom trgu...

  • NenadŽanić 04.05.2014.

    Ovo sa tim kombijem i istim osobama traje već drugu ili treću godinu po raznim mjestima i županijama . Uvijek isti kombi i isti opis osoba a policija im nikako uć u trag i uhitit . Vrlo žalosno :( ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare