To je to što me zanima!

'Novi posao za Mravaka i Protegu su logičan potez'

Vjerojatno su to samo privremena rješenja dok se cijela procedura ne završi, rekao je Stjepan Mesić komentirajući napise o Ivanu Mravaku i Protegi
Vidi originalni članak

Dodjela novih radnih mjesta smijenjenim čelnicima HEP-a i HPB logičan su potez, jer oni negdje moraju raditi dok se njihovi slučajevi ne razriješe, izjavio je u utorak Stjepan Mesić komentirajući na, novinarski upit, medijske napise da će Ivan Mravak i Josip Protega zadržati unosna radna mjesta u svojim tvrtkama i luksuzne službene automobile.
 - Vjerojatno su to samo privremena rješenja dok se cijela procedura ne završi. Nije logično da netko tko je danas odgovoran i vodi veliku tvrtku, ujutro više ne zna gdje mu je radno mjesto -  rekao je predsjednik. Dodao je i kako ne smatra da će smijenjeni Mravak i Protega time biti posebno nagrađeni.
 - Privremeno se nešto mora riješiti, ali to ne znači da je bilo tko zaštićen ukoliko je kršio zakon - dodao je Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • freespirit 29.09.2009.

    Pic...mic..Siroceki moraju zaraditi za kruh i mljeko.. Gade mi se svi,cjela \'\'garnitura\'\' , politika te garniture...iza cega ona stoji ... SAD JE ZAISTA DOSTA.

  • Kengur 29.09.2009.

    Mesiću ne trkljeljaj, sad si odjednom za to da im bude ok. Nek ih se suspnedira do okončanja postupka, a nikakve nova radna mjesta i nove privilegije se lopovima ne smiju davati

  • 29.09.2009.

    Opet je dao izjavu, a da nije pitao savjetnike...Vidi se kako razmišlja - lopovski kao i svi pri i na vlasti. Zamisli, lopovi, kad ih se otkrije, moraju znati gdje će biti sutra i kako će \'\'preživjeti\'\', a obični ljudi koji su pošteni nemaju i ne moraju imati pojma da li ih sutra čeka posao i kako će preživjeti sa obitelji. Davno sam svoje mišljenje o Mesiću rekla, pa mi se neda ponavljati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare