To je to što me zanima!

Novi potres pogodio Banovinu: 'Dva udara, jedan za drugim'

Potres su na stranici EMSC-a komentirali i brojni stanovnici. Isprva je jačina izmjerena kao 3,9, ali kasnije je korigirana na 3,6 stupnjeva po Richteru
Vidi originalni članak

Potres jačine 3,6 stupnjeva pogodio je područje Banovine u dva sata u noći s nedjelje na ponedjeljak. Epicentar je bio 9 kilometara od Siska, prenosi stranica EMSC.

Potres su na stranici EMSC-a komentirali i brojni stanovnici. Isprva je jačina izmjerena kao 3,9, ali kasnije je korigirana na 3,6 stupnjeva po Richteru.

'Dosta dobro drma kontejner', 'Pa dokle više', Jak potres popraćen grmljavinom', 'Dva udara jedan za drugim', samo su neki od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • antimunjenih 01.08.2022.

    Sad se vidi da nije pametno obnavljat kuce na ovom podrucju ,treba trazit preseljenje tih ljudi na sigurnija podrucja i izgradit im dom.

  • Tweety123 01.08.2022.

    Sramota kakvih komentara ima. Zapeli za to jel Banija ili Banovina. Mislim da je ljudima u kontejnerima sasvim svejedno kako ćemo imenovati! Bitnije im je da im se počne graditi a država ne čini ništa. Ostali zaboravljeni na Baniji ili ti Banovini ja znam gdje se nalazi i na koga se misli. E moj jadni narode, dokle ćemo šutjeti i ne činiti ništa??? Ovo je naša sramota, postavljeni jesu od naroda ali isti taj narod može reći dosta je!

  • Perry Cox 01.08.2022.

    Sad će nam Plenković uz Paladinu objasniti kako je bezveze obnavljati kuće oko Petrinje i da je bolje graditi mostove u budućnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare