To je to što me zanima!

Markus Mair - novi predsjednik uprave Styria Media Group AG

Markus Mair (43), koji je 8 godina bio generalni direktor Raiffeisen-Landesbank Steiermark, preuzet će vođenje Styria Media Group kao predsjednik uprave
Vidi originalni članak

Nadzorni odbor Styria Media Group AG na svojoj je današnjoj sjednici imenovao novog predsjednika uprave na maksimalno trajanje od pet godina u skladu s austrijskim Zakonom o dioničkim društvima. 

Markus Mair, dosadašnji generalni direktor Raiffeisen-Landesbank Steiermark, 1. listopada 2013. preuzet će dužnost predsjednika uprave Styria Media Group AG. Mair će zajedno s članovima uprave Klausom Schweighoferom i Malteom von Trothom činiti vrh koncerna Styrije.

Markus Mair (43), koji je okruglo 20 godina bio na različitim položajima u Raiffeisen-Landesbank Steiermark - od toga 8 godina kao generalni direktor, preuzet će kao predsjednik uprave vođenje Styria Media Group. Za promjenu radnog mjesta odlučio se nakon temeljitog razmišljanja, ali i zbog toga što je ispunjen bitan preduvjet.

- Ovaj uzbudljivi izazov u branši koja mi nije sasvim nepoznata mogu prihvatiti zato što za nasljednika u Raiffeisen-Landesbank Steiermark postoji savršen kandidat - rekao je Mair. 

Osim toga Mair je član nadzornog odbora Styria Media Group od 2007. godine. 

- S Markusom Mairom uspjeli smo pridobiti sposobnog i uspješnog menadžera. Njegovo iskustvo u vođenju kompleksne strukture poduzeća i njegova integracijska ličnost osobito ga predodređuju da vodi Styriju u budućnost - objasnio je predsjednik nadzornog odbora dr. Friedrich Santner.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vemaria 13.08.2013.

    Izdavaštvo grca u gubicima,jedino se mjenjajuju uprave.Kako iz druge branše ide u ovu to nitko ne zna,očito je da u ovom trenutku drugog rješenja nema.

  • Car i Mrgud 12.08.2013.

    Rajfajzen...najgora banka u Hrvatskoj...a i šire.

  • CptNemo 12.08.2013.

    Vrhunske "kvalifikacije" - iz Reffeissena kojim upravljaju ovakvi pametnjakovići i koji je u gubicima do očiju ( uz svo deranje koga stignu) - sad dolazi vodit kroničnog gubitaša - izdavačku djelatnost. Već se smijem kako će to završiti kad jedan "spori" bankar upravlja medijima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare