To je to što me zanima!

Novi reality show: Nevini će provesti 60 dana u zatvoru

Predstavljeni kao pravi kriminalci s dosjeima, istinite pozadine sudionika navodno nisu objelodanjenje niti zatvorskim čuvarima ni ostalim zatvorenicima u zatvoru okruga Clark u Indiani
Vidi originalni članak

Sljedećeg mjeseca na televizijskoj mreži A&E Network trebao bi se početi emitirati reality show '60 days in' koji će pratit sedam nevinih dobrovoljaca u zatvoru. 

Predstavljeni kao pravi kriminalci s dosjeima, njihove istinite pozadine navodno nisu objelodanjenje niti zatvorskim čuvarima ni ostalim zatvorenicima u zatvoru okruga Clark u američkoj državi Indiani. Producenti su osoblju kazali da snimaju dokumentarac o kriminalcima i zločincima koji su prvi put u zatvoru. 

Iako je jedan od sudionika odustao od showa nakon što ga je napao jedan 'pravi' zatvorenik, producent i lokalni šerif Jamey Noel kazao je da se rizik isplatio. 

- Željeli smo show koji će zatvor predstaviti iz totalno druge perspektive - rekao je. 

Razlozi sudionika su razni. Jedna sudionica je socijalna radnica koja se nada da će dobiti novi uvid u funkcioniranje bandi iz kojih bi željela iskorijeniti nasilje, a jedan natjecatelj je bivši marinac koji se nada da bi mu ovo iskustvo moglo pomoći da postane agent DEA. Na svakom koraku u zatvoru prati ih na stotine kamera, a imaju i tajnu rečenicu kojom producentima daju signal ako se nađu u potencijalno opasnoj situaciji, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • toniveliki 18.03.2016.

    da ziher niko nezna da to nije show a u nasim novinama izaslo...smijesno

  • Kim YUng-troll 12.02.2016.

    Ništa posebno. U Hrvatskoj pravi i zdravi idu u ludaru, a krivi izlaze van u reality.

  • Lun@ 777 12.02.2016.

    Za kakvu lovu se ljudi daju nagovoriti na ovakakve gluposti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare