To je to što me zanima!

Novi sastanci na Pantovčaku: SDSS i Laburisti ne dolaze?

Doći će Silvano Hrelja (HSU), Dragan Vulin, Ivan Drmić i Josip Salapić (HDSSB), te Radimir Čačić (Reformisti). Na Pantovčak stižu i čelnici sindikalnih središnjica
Vidi originalni članak

U srijedu se na Pantovčaku nastavljaju sastanci predsjednice Kolinde Grabar Kitarović s čelnicima parlamentarnih stranaka. Predsjednica je navodno pozvala HDSSB, HSU, Hrvatske laburiste - Stranku rada, Narodnu stranku - Reformiste te SDSS.

Kako javlja HRT, sastanku će se odazvati Silvano Hrelja, čelnik HSU-a, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin sa saborskim zastupnicima Ivanom Drmićem i Josipom Salapićem, te Radimir Čačić, predsjednik Reformista.

Još se ne zna hoće li na sastanak doći netko iz vrha SDSS-a, dok Nensi Tireli, čelnica Hrvatskih laburista, kaže da ona neće doći jer tvrdi da poziv njena stranka nije ni dobila. 

Također, na sastanak neće doći ni Vesna Pusić, predsjednica HNS-a. No, ona se ispričala jer je u službenom posjetu Sarajevu. Dogovorile su se da će se sastati naknadno.

Uz predsjednike stranaka, predsjednica bi na Pantovčaku trebala primiti i čelnike sindikalnih središnjica. 

Podsjetimo, u utorak se na sastanak odazvao predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, dok premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović na sastanak nije došao niti se ispričao. 

Predsjednici to baš i nije sjelo te je poručila da nikome neće dopustiti da dovodi u pitanje ustavnopravni poredak.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • bajica1009 15.04.2015.

    Ma ovi tobožnji borci za slavoniju su najjadnija stranka ili ono što oni tobože predstavljaju sve su samo nisu ono što govore a kad govore ponašaju se kao bijesni psi valda naučeni od svog vođe. prvi će potrčati a za tri do pet dana okreću pilu naopako kako su ih opet izigrali. Bedaci pa svi su oni IVO i tu se ništa nije promjenilo.

  • devastirani 15.04.2015.

    ma ona je sigurno milanoviću htjela reći da još bolje i više mora delati da bi uspio sanirati sranja koja su njezini delali 15 ili 20 godina, jer kad njezini ponovno dođu na vlast moraju imati nekaj za krasti...

  • Rollan Rollan 15.04.2015.

    Ova ženska se ponaša ko da je u školi ili ko da naručuje pacijente u neku ordinaciju. Kad ovo ne bi bile spletke i konstantno izazivanje napetosti onda bi ovi "sastanci" bili dogovarani zajednički. Ovako pojedinačno šaputanje služi za kasnije prepucavanje i vađenja pojedinh dijelova razgovora iz konteksta i po potrebi - upravo da se ne zna tko je što rekao - znači opet spletke.....a zna se kome i čemu ovdje spletke služe. Pametnima i više nego dovoljno......Ovakve stvari bi možda mogli raditi nekakvi nesporni državni autoriteti, ali ovako, ma dajte......

Komentiraj...
Vidi sve komentare