To je to što me zanima!

Novi savjetnici Josipovića su A. Lepej i don Grubišić?

Ured predsjenika Josipovića sredinom slijedećeg tjedna predstavit će savjetodavno tijelo, Vijeće za socijalnu pravdu. Nadopunjavat će postojeće...
Vidi originalni članak

Ured predsjednika Ive Josipovića sredinom sljedećeg tjedna predstavit će novo savjetodavno tijelo, Vijeće za socijalnu pravdu, piše Jutarnji list. Vijeće će se u savjetničkoj ulozi nadopunjavati s već postojećim gospodarskim savjetom kojeg čine uglavnom poduzetnici. U Vijeću neće sjediti predsjednici sindikata nego predsjednici sindikalnih podružnica. Špekulira se da će osim sindikalaca u njemu biti i poznata 'zviždačica' Ankica Lepej te teolog don Ivan Grubišić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • plavi cvijet 22.04.2010.

    Upravo sam gledala emisiju u kojoj je gostovao gospodin Pavuna. Svi savjetnici se mogu sakriti pred tim čovjekom za kojeg nema baš nijednog mjesta u Lijepoj našoj.

  • mit 22.04.2010.

    kakav je to zaokret? što će ti reći drugovi u partiji?

  • wwww 22.04.2010.

    \"Plavi cvijet\" ti si mi jedna od dražih ovdje jer u svojim rečenicama imaš karakter.Nama Hrvatima onaki kao gos.Pavuna treba i kao predsjednik države,vlade,ministri,direktori itd.On je svjetski čovjek,školovan,poliglot nije opterćen niti Partizanijom a niti Ustašstvom a opet je veliki domoljub jer nas dok god u visokoj politici vode Mesić i njegova produžena ruka Josipović za nas nema kruha a također niti jedna vodeća stranka u Hrvatskoj nema toga kapaciteta da nas izvuče iz ekonomske i moralne krize!

Komentiraj...
Vidi sve komentare