To je to što me zanima!

Novi show: Polugole curice plešu za nagradu Disco Kid

Neke djevojčice toliko su iscrpljene da je jedna od njih dobila napadaj astme. Majke tvrde kako su curicama natjecanje i pripreme jako zabavne i ne brinu za zdravlje
Vidi originalni članak

U novom showu na britanskom Channelu 4 djevojčice od 4 do 9 godina natječu se u plesu u stilu diska 70-ih, piše Daily Mail. Odjevene u šarene, svjetlucave i često vrlo izazovne kostime bore se za nagradu UK Disco Kid. Na podiju vlada žestoka konkurencija, a ni u backstageu nije manje napeto. Majke djevojčica često puno više žele trofej od svojih kćerkica pa je emisija još jednom šokirala publiku.

Djevojčice prolaze kroz pretrpan raspored probi, treninga i sati uljepšavanja. 

- Moja filozofija je - što više to bolje. Što na kostimu imate više dijamanata i drugih ukrasa, dijete će se bolje istaknuti - rekla je majka jedne od natjecateljica. 

Jedna od djevojčica u showu boluje od astme te u jednom trenutku od iznemoglosti i umora dobije blaži napadaj. 

Majke tvrde kako je djevojčicama cijelo natjecanje jako zabavno iako su neke liječnici upozorili da su im djeca pod prevelikim stresom. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • user_46331 22.04.2012.

    Bilo bi bolje tim glupim mamama da svoju djecu puste da odrastaju normalnim dječjim životom igrajući se, odlaskom u školu možda nekom dodatnom aktivnosti kad su malo veća djeca , možda muzička škola kod dečki nogomet ili neki drugi sport zavisi od djeteta čemu je naklonjeno. Ovo mi više liči na natjecanje mama čija će curica biti bolje odjevena, imati bolji kostim i odnijeti pobjedu. Ja bi ovo zabranila.

  • Neno1980 17.04.2012.

    ovo je još jedna sramota novog doba " majke " iako tu se riječ nikako ne može spomenuti u ovom kontekstu nisu zavrijedile da imaju fotografije te djece a ne da ih odgajaju! pitanje je smo što će biti kada ta djeca odrastu napunjena krivim predodžbama o životu, nažalost većinom budu uništena i fizički i mentalno. a što se tiče " zippysake" pročitaj što si napisao/la pa još jednom razmisli!

  • marinaposavac 17.04.2012.

    I čime će se te djevojčice ( i dječaci ) baviti kad odrastu?? Nemaju djetinjstva, igranja autićima i lutkama jer moraju na probe i treninge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare