To je to što me zanima!

Novi skandal za vojsku: Viši časnik bio pozitivan na kokain

Kontrolu u Lori obavili su u ponedjeljak, a kako se navodi, radi se o pripadniku Zapovjedništva specijalnih snaga, kod kojih je i ranije utvrđen kokain. Testirali su 30-ak vojnika
Vidi originalni članak

Satnik Hrvatske vojske bio je pozitivan na kokain, otkriveno je u izvanrednom nadzoru u splitskoj Ratnoj luci Lora, objavio je Dnevnik.hr.

Kontrolu u Lori obavili su u ponedjeljak, a kako se navodi, radi se o pripadniku Zapovjedništva specijalnih snaga, kod kojih je i ranije utvrđen kokain. U ponedjeljak su testirali 30-ak vojnik, a trećina su specijalci. 

'HRVATSKA VOJSKA JE ČASNA' Banožić: Kokain pronađen kod vojnika izolirana pojava koja baca ružnu sliku na vojsku

Još nije poznato je li satnik drogu konzumirao u službi ili izvan nje te kako je nabavio kokain. 

Navodno su testirani i neki članovi obitelji, koji su u ratnoj mornarici. Samo u studenom ovo je četvrti ovakav slučaj, a ranije su podnijeli tri stegovne prijave. U ovom slučaju istraga još traje. 

Časniku prijeti stegovni postupak i izbacivanje iz sustava. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • clon 25.11.2021.

    Nijedan vojnik neće izdržati ratne psihofizičke napore kao vojnik šmrkne. Druga stvar kokain nije droga nego lijek , ali ako ga svi koriste nitko ne bi bio pilot ,vozač i tako ta zanimanja. Samo nije za svakoga i mala crtica od 1 cm je dosta.

  • DamirJerkov 24.11.2021.

    NETOČNO je da je bio pozitivan na kokain. Čovjek je primao injekcije za ublažavanje bolova u leđima, tzv "blokade". Donio je liječničko uvjerenje o tijeku liječenja i potvrdu liječnika da navedena terapija može uzrokovati rekaciju u tijelu koja opet, rezultira pozitivnim testom na kokain. S kokainom nema nikakve veze. Nadam se da će se osumnjičeni časnik obratiti svom odvjetniku i da će se najebat majke svima koji su ovu vijest digli na naslovnice!! Iskreno, želim mu puno uspjeha u tome.

  • domagoj sb 24.11.2021.

    Ma cemu se mi cudimo.Droga je na svakom koraku a i vojsku cine zivi ljudi samo je pitanje kako ne dozvoliti da konzumiranje droge u vojsci ne postane cesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare