To je to što me zanima!

Novi slučaj ospica? Još jedan djelatnik bolnice hospitaliziran

Riječ je o djelatniku Opće bolnice Dubrovnik koji je najvjerojatnije došao u doticaj s prvooboljelom osobom, muškarcem iz Stona. To je ujedno četvrti zabilježeni slučaj ospica u toj županiji...
Vidi originalni članak

Još jedan djelatnik Opće bolnice Dubrovnik hospitaliziran je pod sumnjom na ospice. Informaciju je za Dubrovački dnevnik potvrdio voditelj odjela za infektologiju i dermatovenerologiju dr. Stjepan Đuričić koji je kazao kako je riječ o muškoj osobi u dobi od 30 godina koja je hospitalizirana jutros.

Riječ je o djelatniku Opće bolnice Dubrovnik koji je najvjerojatnije došao u doticaj s prvooboljelom osobom, muškarcem iz Stona. To je ujedno četvrti zabilježeni slučaj ospica u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednje vrijeme. 

RAVNATELJ BOLNICE: 'Još čekamo nalaze, ali jedan pacijent sigurno ima ospice...'

Uz navedenog su muškarca, ranije su hospitalizirane još dvije osobe, muškarac i žena, također djelatnici Opće bolnice Dubrovnik. Kako doznaje Dubrovački dnevnik, žena je bila na kućnoj njezi nakon čega je hospitalizirana, a rezultati testova iz Zagreba potvrdili su kako je zaista riječ o ospicama. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • GIRIGARI 06.06.2018.

    Dobro je nije ni jedan radnik bolnice.

  • DamTi18cm 06.06.2018.

    Pa kako. Medicinsko osoblje se pika kod svih visoko zaraznih bolesti koji dolaze u bolnicu i budu u kontaktu. Barem dok sam ja radio u bolnici je tako bilo

  • 06.06.2018.

    Dragi turisti dođite u Dubrovnik,kad vas dobro opale po đepu,dobijete gratis ospice

Komentiraj...
Vidi sve komentare