To je to što me zanima!

Pakistan je pogodio još jedan potres, najmanje 4 poginulih

Epicentar novog potresa bio je oko 96 km sjeveroistočno od grada Awarana, 30-ak kilometara od epicentra posljednjeg potresa u kojem je poginulo više od 350 ljudi
Vidi originalni članak

Potres magnitude 6,8 po Richteru pogodio je u subotu pakistansku pokrajinu Balochistan, istu u kojoj je u utorak nakon razornog potresa jačine 7,7 po Richteru, prema najnovijim podacima, poginulo 515 ljudi, javlja Reuters.

Prema prvim informacijama, u novom potresu u subotu poginulo je najmanje četvero ljudi, a deseci ljudi su ostali zarobljeni pod ruševinama, prenosi BBC.

Epicentar novog potresa bio je oko 96 kilometara sjeveroistočno od grada Awarana, 30-ak kilometara od epicentra posljednjeg potresa, piše Aljazeera.

Za sada nema informacija o šteti i poginulima. Prema prvim informacijama, podrhtavanje se osjetilo i u pokrajini Sindh te u Quetti, gradu na granici sa Afganistanom. 

Pakistanska meteorološka služba objavila je kako je potres bio jačine 7,2 po Richteru. Šef službe Arif Mahmood za pakistansku televiziju izjavio je kako je riječ o podrhtavanju kao posljedice ranijeg jakog potresa te da bi se slična podrhtavanja mogla nastaviti tjednima, prenosi AP.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Hasenfefer 28.09.2013.

    To nije moj Bog. Ja SAM već odavno odjebao Boga. JA samo kažem da je BOG osvetuljubiv kad mu dižu vjernike koji mu se mole u zrak. Biće Vam lakše kad se Međugorje zatrese 8 po rihteru.

  • Miroslav_Radisavljević 28.09.2013.

    Volio bi zapitati vjernike dole koji svakom cudu prepisuju zasluge bogu, pa de mi sad recite jeli i ovo njegova zasluga i volja ili se samo dobre stvari prepisuju bogu?

  • bjorn 28.09.2013.

    HAARP?

Komentiraj...
Vidi sve komentare