To je to što me zanima!

Novi ukrajinski udar na središte ruske crnomorske flote: Krimom opet odjekivale eksplozije...

Ruski rat protiv susjedne Ukrajine u petak je ušao u 20. mjesec. Brodovi ruske crnomorske flote redovito raketiraju ukrajinske gradove.
Vidi originalni članak

Dan nakon uspješnog ukrajinskog napada na sjedište ruske crnomorske flote, ponovno su odjeknule eksplozije na Krimskom poluotoku, koji je Rusija nezakonito anektirala 2014. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Prema prvim informacijama, protuzračna obrana radila je u Sevastopolju", napisao je ruski načelnik okupiranog teritorija Mihail Razvošejev na Telegramu u subotu ujutro.

RUSI SE BOJE NOVIH NAPADA Sevastopolj u plamenu: Napali projektilima Crnomorsku flotu

Krhotine projektila pale su u četvrti sjeverno od grada, gdje je glavna baza crnomorske flote, dodao je. To se nije moglo neovisno potvrditi.

Na društvenim mrežama kruže fotografije oblaka dima u zraku, što sugerira da se u pogođenom području nalazi rusko skladište streljiva.

IZ MINUTE U MINUTU Raketni napad na Sevastopolj. Pojavile se snimke gorućeg sjedišta Crnomorske flote

To je slično napadu u petak kada je ruska strana isprva govorila samo o padu krhotina projektila, ali se na kraju ukrajinski napad pokazao mnogo uspješnijim: ukrajinski projektili teško su oštetili važnu i simboličnu zgradu ruske mornarice.

Zasad se ne zna koliko je vojnog osoblja poginulo ili ranjeno u napadu u petak. Ruski dužnosnici potvrdili su da je jedna osoba poginula, ali su kasnije ispravili tu informaciju govoreći samo o jednoj nestaloj osobi.

DODATNA PODRŠKA Biden: Isporučit ćemo projektile dugog dometa ATACMS Ukrajini

Šef ukrajinske vojne obavještajne službe Kirilo Budanov kasnije je u intervjuu rekao da je najmanje devet Rusa ubijeno, a 16 ranjeno, uključujući generale.

Ruski rat protiv susjedne Ukrajine u petak je ušao u 20. mjesec. Brodovi ruske crnomorske flote redovito raketiraju ukrajinske gradove.

OPTUŽUJU GA ZA PRONEVJERU Navaljnog prebacili u samicu po 20. put otkad je zatvoren

Ukrajinska vojska zadnjih je tjedana u više navrata oštetila ruske vojne objekte - među ostalima i na Krimu.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI I RUSIJI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 23.09.2023.

    Samo vraćaj….

Komentiraj...
Vidi sve komentare