To je to što me zanima!

Obračun kod Koprivnice: Zbog duga dva puta upucao mladića

Prema prvim informacijama, ranjeni muškarac (25) prevezen je u bolnicu. U teškom je stanju i bori se za život. Podravska policija je odmah uhitila počinitelja (40)...
Vidi originalni članak

U kafiću "Shpitza" u Novigradu Podravskom kod Koprivnice oko 19.30 sati došlo je do obračuna dvojice muškarca. Stjepan T. (40) u jednom je trenutku iz torbice izvadio pištolj i dva puta zapucao prema 25-godišnjem Mariju Š. te ga ranio u trbuh.. Navodno je uzrok obračuna bio manji novčani dug, nekih stotinjak kuna. 

Neslužbeno doznajemo kako su se dvojica još u petak navečer potukla u "Pivnici" te da je Stjepan pred svima prijetio mladiću riječima: "vidjet ćeš ti sutra". Ranjeni Mario Š. prevezen je u koprivničku bolnicu u teškom stanju, gdje su ga operirali te se bori za život. Policija je na mjestu uhitila Stjepana, koji inače radi kao zaštitar. Vjeruje se da su uzroci obračuna puno dublji. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ravnopravna 29.08.2011.

    gogss25 molim te lijepo zadrži komentar za sebe.Ne mogu vjerovati da imas takvo mišljenje.Takvi kao ti koji se vole tuci neka odu na pusti otok i neka se mlate do mile volje, a nas nedužne ljude neka ostave na miru!!!! P.S. Ja osobno Marija jako dobro poznam, a i Stjepana. Marijo je dobričina kakve nema, a Stjepan je poznat po svojim nedjelima već jako dugo. Stjepan je bio dužan Mariju novce, a ne Marijo njemu i to se dogodilo, jer su seljačine nagovarale na tuču!Sramota da se ovo događa i da Marijo mora trpiti sve ovo. Dala bi Stjepanu doživotnu kaznu pa neka služi do kraja života, jer je to učinjeno s predumišljajem.Tako je mogao i svoju ženu i djete upucati no srećom maknuli su se od njega na vrijeme.Ti ne treba nikakva policija ni sud već samo da on bude uz zatvoru cijeli život, a ne da takav luta ulicom i da još napravi neki skandal. LJUDI MALO SE OSVJESTITE!Marijo molilo za tebe.

  • Ivan ZakZak 29.08.2011.

    mi hrvati mi hrvatiiiiiiii proud tu bi croat sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Messi100 28.08.2011.

    Ja sam iz tog sela, ali mislim stvarno tu se navek nesto dogaada u tom kafiču..ali ovo je 1 put...ahh..

Komentiraj...
Vidi sve komentare