To je to što me zanima!

Novim zakonom navijači će smjeti 'pijaniji' na stadione

Zakonom o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima dopuštena razina alkohola diže se na 0,8 promila, a neće više oduzimati putovnice
Vidi originalni članak

Saborski zastupnici uz manje primjedbe podržavaju izmjene zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima. Njime se propisuje da se u roku od godinu dana uvedu brojači karata i videonadzor. Ublažene su neke od ranije predviđenih odredbi, poput one o oduzimanju putovnica, a odustalo se od odredbe o maskiranju lica kao protupravnom ponašanju. Prekršitelji će pod nadzorom policije biti dva sata prije početka natjecanja do dva sata nakon završetka. Zakon propisuje i granicu do 0,8 promila alkohola za navijače i točenje alkohola, ali isključivo na utakmicama koje nisu visokorizične.
- Kažu navijači da, što se tiče alkohola, da ih je spasio premijer Sanader jer da nije na utakmici popio čašicu vjerojatno ova izmjena ne bi bila unesena u zakon - rekao je Šime Lučin. Damir Kajin (IDS) u raspravi se osim huligana dotaknuo i Thompsona.
- Huliganima, teroru, fašizmu nemamo se što dodvoravati, njih valja poraziti. Ako ne ide drukčije, onda tu politiku treba i pogaziti - izjavo je Kajin. Predsjedavajući Luka Bebić upozoravao je zastupnike da se drže teme.
- Imamo puno primjera kad se o nekoj temi raspravlja onda se pređe na neku drugu temu i nastoji napraviti poveznica. Možete govoriti o svemirskim problemima jer mi isto pripadamo u svemir odnosno Zemlja - rekao je Bebić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tužni šokac 20.03.2009.

    hulk10 dobro si primjetio možda su tajno vjenčani kad usporediš mirjanu i kosorku ja bih izabrao treću

  • hulk10 20.03.2009.

    Sanader je na slikama više sa Kosoricom nego sa svojom ženom

  • bigblue 20.03.2009.

    joj Bebicu, sunce moje pripametno :-(((((((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare