To je to što me zanima!

Hollandeova ljubavnica Julie Gayet trudna četiri mjeseca?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuski predsjednik Francois Hollande se u utorak obratio javnosti prvi put nakon izbijanja afere. Rekao je da svačiji privatni život može prolaziti kroz teško razdoblje
Vidi originalni članak

Na Twitter profilu francuskog Le Reela pojavila se informacija o mogućoj trudnoći Julie Gayet, navodne ljubavnice predsjednika Francoisa Hollandea.

Pozivajući se na izvor blizak samom predsjedniku naveli su kako se sumnja da je Gayet trudna već četiri mjeseca.

Novinari pitali Hollandea: Je li Valerie još uvijek prva dama? 

Francuski predsjednik Francois Hollande se u utorak obratio javnosti prvi put nakon izbijanja afere. Podsjetimo, magazin Closer je objavio da Hollande ima ljubavnicu, francusku glumicu Julie Gayet. Ta je vijest jako pogodila njegovu partnericu Valerie Trierweiler koja je od šoka završila u bolnici. Novinari su Hollandea tražili komentar priče o preljubu te su ga pitali da li je Valerie Trierweiler još uvijek prva dama Francuske, piše BBC. Hollande je rekao da svačiji privatni život može prolaziti kroz teško razdoblje.

-  Svatko može naići na probleme u privatnom životu. To su teški trenuci, ali ja se držim principa da privatne stvari moraju ostati privatne. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto za takva pitanja i danas neću odgovarati na osobna pitanja  - rekao je Hollande i počeo govor o nacionalnoj ekonomiji. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 15.01.2014.

    Jako su horny ti Francuzi. Tako i treba, deri dok možeš. Jedino, u ovom slučaju žena mu je zgodnija i više seksi od ljubavnice!

  • old_school 15.01.2014.

    opasan je,taj holland igrac...malo s jednom ses,malo s drugom....iako mi je ova njegova zena puno ljeposa....pravi milf...mmmm wrauw

  • julia73 15.01.2014.

    Nisam upućena u njegov život, ali sigurno je da mu se nude na svakom ćošku. Ne zbog ljepote i manira već zbog moći i statusa koje trenutno drži. Ništa me danas ne može iznenaditi, ali muškarci koji prave djecu u 50 tim i 60 godinama sigurno nisu normalni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare