To je to što me zanima!

Novo ograničenje za tranzitne putnike pri ulasku u Sloveniju

Slovenska vlada objavila je da se od 23. kolovoza i putnici u tranzitu za ulazak u zemlju trebati pokazati dokaz da su cijepljeni protiv Covida-19, da su bolest preboljeli ili negativni test (tzv. PCT uvjet)
Vidi originalni članak

Od 23. kolovoza tranzit kroz Sloveniju više neće biti moguć bez ispunjavanja PCT uvjeta, objavila je vlada u priopćenju nakon sinoćnje dopisne sjednice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do tada za putnike u tranzitu i dalje vrijedi izuzeće po kojemu ne moraju na granici dokazivati svoj Covid status ako u najkraćem roku, a ne duže od 12 sati, izađu iz Slovenije.

Izuzeće od PCT uvjeta za ulazak u Sloveniju i dalje vrijedi za osobe mlađe od 15 godina, vlasnike zemlje i nekretnina u pograničnom području, prekogranične radne migrante i zaposlene u međunarodnom prijevozu.

'OPRAVDANO SMO ZABRINUTI' U Sloveniji manje zaraza, ali brine ih mogućnost povećanja hospitalizacija na jesen

Novom je odlukom vlade uz to ponovo propisano obvezno nošenje zaštitnih maski za posjetitelje javnih i kulturnih priredaba u zatvorenome, dok nošenje maski postaje obvezno i za okupljanja na otvorenom ako je na njima prisutno više od 100 osoba.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 15.08.2021.

    g...a bili i ostali.....ja neznam nikoga da je ikad reko za njih da su dobri ma ni da su ok.....takvih ko sto su oni nema nigdje.....nedo bog da su iole veca drzavica nego sto jesu pa gazili bi nas sve samo tako....ali eto taj čvarak na karti je jedino bitan jer su na tranzitnom polozaju inace i zato se toliko prekenjavaju

  • Tarsatica 14.08.2021.

    Kakve su im ovo fore? Oni 10 dana prije najavljuju mjere zbog navodnog širenja. Ako je tako strašno, odmah se uvode mjere, a ne da kažu mjere će biti za 10 dana.  Totalni debilizam.

  • Dianysi 14.08.2021.

    treba vijadukt/most od Italije do Hrvatske, dok su Kinezi jos ovdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare