To je to što me zanima!

Novo puknuće: Zapadni dio Zagreba ostao je bez grijanja

Svi naši djelatnici su na terenu, imamo puknuće i u tijeku je saniranje kvara, rekao je za 24sata dežurni operativac u službi za tehničke kvarove u HEP Toplinarstvu
Vidi originalni članak

Zapadni dio Zagreba ostao je noćas bez grijanja i tople vode. 

Iz tehničke službe za kvarove u HEP Toplinarstvu doznajemo da je riječ o puknuću vrelovoda, no nisu nam znali reći gdje je kvar.

- Svi djelatnici su na terenu, imamo puknuće i u tijeku je saniranje kvara - rekao nam je dežurni operativac u službi za tehničke kvarove. 

Dodaje da bi oko 9 sati ujutro trebali pustiti u pogon Zapad jug, a nakon toga će početi puštati grijanje za područje Zagreba sjever.

- Očekujemo da bi do 11 sati stanovnici Zapad juga trebali dobiti grijanje i toplu vodu - rekao je dežurni operativac.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jeep frik 21.03.2015.

    Evo vam fontana ! Sad imate raspadujuće cijevi i mostove!!!

  • ni vrit ni mimo 21.03.2015.

    lova se halapi a ništa se ne ulaže,toplana masno naplačuje višak pare sa povremenim prekomjernim grijem na račun potrošača-prisilnih,a o aztbesnim vodovodnim cijevima iz kojih i pijesak teče kroz slavine iz doba juge nije čudo koliko ljudi ima želučanih problema i kamenaca

  • Brain Damage 21.03.2015.

    još uvijek nema grijanje, a nikakve obavijesti na HEP-ovim stranicama. Da nema 24sata ne bi ni znali kaj se dešava. Bitno je da znaju nabijati cijene i glumiti bogove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare