To je to što me zanima!

Nožem, bokserom i metkom: Muškarac je ženi prijetio smrću

U muškarčevoj (73) kući u Petrinji pronašli su i oduzeli 455 komada streljiva, ručnu bombu i ručno izrađen bokser kojim je muškarac prijetio 53-godišnjoj ženi
Vidi originalni članak

Muškarac (73) iz Petrinje uhićen je nakon što je u petak ujutro u obiteljskoj kući u Petrovcu držeći u ruci metak, bokser i nož, smrću prijetio 53-godišnjoj ženi.  

Postupajući po zaprimljenoj kaznenoj prijavi o prijetnji koju je podnijela oštećena žena policija je temeljem naloga Županijskog suda u Sisku pretražila njegovu kuću u Petrinji. Ondje je pronađeno i oduzeto 455 komada streljiva, ručna bomba i ručno izrađen bokser kojim je muškarac prijetio oštećenoj ženi

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 73-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_105498 21.01.2014.

    ...protiv njega bit će podnesena kaznena prijava...A gdje će on boraviti do sudskepresude?Slobodno šetati, dok ne nabavi drugo oružje i ubije.Tako to ide.

  • bepo1991 21.01.2014.

    Drzo metak u ruci ili onog iz gaca opasnost za zenu je ista. E vec noz i bokser mogu bit opasni, ali covjek je htio samo zaplasit zenu ipak je ona jos u snazi pa bi ga mogla i prevarit. Mislim da je to bila preventiva :-)

  • Sanja50 21.01.2014.

    poludilo vrijeme,pa i ljudi.izgleda da ljudi gube pamet za normalno razmišljanje i život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare