To je to što me zanima!

Nude 'sve po 12 kuna': Bez programa, ali dijele voće...

Kandidati su se rastrčali po Hrvatskoj bez puno pravih ideja, ali s obiljem volje, bombona i lopti da pokažu kako će možda izgledati sretna zemlja
Vidi originalni članak

Dobrohotan čovjek mogao bi već i odlaskom na zagrebačku Zelenu tržnicu vidjeti solidan dio predsjedničke ponude: jabuke, limune, naranče i šipke, te masline, maslinova ulja, vina i rakije. Predsjednički kandidati rastrčali su se po Hrvatskoj bez puno konkretnih ideja, ali s preobiljem dobre volje, agruma, bombona i nogometnih lopti da bi pokazali kako će možda izgledati sretna zemlja kojoj oni budu na čelu.
Što, dakle, građani mogu očekivati od Milana Bandića? Prema onome što smo dosad vidjeli, simptomi su jasni. Možemo računati na nesanicu - insomniju, kostobolju, upalu mišića i vodu u koljenima. Bandić nudi oranje, nogomet i planinarenje. Uz agrume Vesne Pusić - ona nudi samo naranče - nacija može zaraditi anoreksiju i bulimiju, dok bi uz Nadanove slatkiše mogli plivati - ne u izobilju nego u salu. Nadan Vidošević je dosad pokazao da zna roniti, balotati i jahati. Dragan Primorac obećava rješenje korupcije, a tajnu kako će to učiniti - čuva za sebe. Kako smo vidjeli, vlada borilačkim vještinama i najsličniji je predsjedniku Stipi Mesiću, koji je prije izbora pokazao da vlada nanbudom.
Igrao je i nogomet, najčešće za HDZ, a sada je bivšem klubu zabio gol u gostima. Neki vjeruju da je riječ o autogolu, ali to će se znati tek nakon posljednjeg sučeva zvižduka početkom siječnja. Većina je ipak uvjerena kako će nakon toga na gubitku ipak biti - publika, koja izbore plaća 112. mil. kuna.

NADAN KAO KRAŠOTICA
Lijep kao grijeh,  Nadan Vidošević umjesto programa nudi paletu slatkog grijeha: krašotice, krašograd, bombonijere, lizalice, šećernu vunu i šarene laže.  “Oficir s ružom” , sportaš i gentleman,  Vidošević je svjestan da mu je izgled kapital.


MOJ MILANE, JABUKO S GRANE
Bandićev jabučno-nogometno-oračko-planinarski program na duhu nacije ne bi ostavio traga, ali bi na nogama doveo do pojave kurjih očiju. Ne smanjuje masnoće - diže tlak!

PUSIĆ: VOĆNI PROGRAM
Vesna Pusić nudi plod iz porodice Rutacea. Naranča je suptropska biljka. Plod ukusan i sočan, dosad neviđen kao predsjednički program, ali zdrav kod gladovanja.

DAMIROVE MASNE KISELINE
Damir Kajin nudi ekstra djevičanska maslinova ulja koja proizvodi na imanju u Istri. Navodno nudi  i lijekove za zatvor, premda je pitanje je li ovlašten za propisivanje recepata. Osim čistih ruku najavljuje i brojne čistke te otvaranje Golog otoka.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • crnilabud 25.11.2009.

    zakaj ne djele Kinder bueno!!!??\'

  • PapaŠtrumpf 25.11.2009.

    Postoji jedna krasna knjiga francuskog autora....mislim da se zove \"Jadnici\"

  • amex 25.11.2009.

    ...pomozi nam bože...

Komentiraj...
Vidi sve komentare