To je to što me zanima!

Nuklearni znanstvenik ubijen je u eksploziji auta u Teheranu

Iranske vlasti izvijestile su kako je u srijedu ujutro pred zgradom sveučilišta eksplodirala automobil-bomba, a profesor kojeg su ubili je bio nuklearni znanstvenik
Vidi originalni članak

U eksploziji u Teheranu je ubijen sveučilišni profesor Mostafa Ahmadi-Roshan. Iranske vlasti izvijestile su kako je u srijedu ujutro pred zgradom sveučilišta eksplodirala auto-bomba, a profesor kojeg su ubili je bio nuklearni znanstvenik. 

Ozlijeđeno je i najmanje dvoje ljudi u eksploziji, javlja BBC. U posljednjih nekoliko godina ubijeno je par profesora koji se bave nuklearnom znanošću, a iransko nuklearno oružje pokrenulo je lavinu problema u svjetskoj politici.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Nesvrstani_1 11.01.2012.

    Veliki teroristi ( cionisti) ubijaju male teroriste! Ameri su veći cionisti od onih u Izraelu.

  • Braco30 11.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • almaminjo 11.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare