To je to što me zanima!

O radnicima Bilokalnik Drva odlučuje vlasnik Nexe grupe

U Koprivnicu će u četvrtak stići vlasnik Nexe grupe Ivan Ergović koji bi trebao pregovarati sa sindikalnim predstavnicima o sudbini tvornice i njezinih radnika
Vidi originalni članak

Pratimo nastavak agonije u posrnulome koprivničkom Bilokalniku Drvu. Nakon velikog prosvjeda u srijedu na središnjem Zrinskom trgu 150 nezadovoljnih radnika, koji traže plaće i nastavak proizvodnje u tvornici, u četvrtak u Koprivnicu stiže vlasnik Nexe grupe, čiji je član i Bilokalnik Drvo.

Vlasnik Nexe grupe Ivan Ergović trebao bi razgovarati s gradonačelnikom i sindikalnim predstavnicima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • filister 13.01.2012.

    Neka mi sad pusicka objasni kako ce to eu pomoci u ovakvom slucaju! Sirotinja je uvijek bila i bice potrosna roba!

  • dadomatos 12.01.2012.

    dali možda nexe grupa ima veze od bivšeg i poštenog precjednika mesića kćeri sašom mesić to jest većinskim dionićarom?! a ako ima onda nek si pita tatu jer on ima poštene prijatelje koji mu posuđuju milijone i ostanu anonimni i tako može spasiti bilokalnik ćak možete zadržati lopove koji su opkrali tu firmu i savjetujem da si vratite najpoštenijeg lopova podravine zdravka dimaća da upropasti što je ostalo!

  • drug Tito_1 12.01.2012.

    Drugovi radnici nema više radničkog savjeta, tvornice nisu više radničke, samoupravljanje se ismijava, vjerovali ste lopovu koji je stvorio 200 bogatih, dao im vaš trud i muku za 1 kunu te se s krušanjem obratite gazdi i odite na misu pa se pomolite. Zdravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare