To je to što me zanima!

O ugovoru od 67 mil. kn odluka pada na telefonskoj sjednici?

Na sjednici Nadzornog odbora HRT-a bi se trebalo odlučiti o ugovoru između HRT-a i HDS ZAMP-a 'teškom' 67 mil kn. HDZ upozorava na sukob interesa Borisa Sruka
Vidi originalni članak

Članovi Nadzornog odbora HRT-a imaju zakonsku obvezu upozoravati na nepravilnosti, a sada bi o iznosu većem od 67 milijuna kuna trebali odlučiti na telefonskoj sjednici, poručio je Jasen Mesić s konferencije za novinare u središnjici HDZ-a. 

Sazvali su je uoči sjednice Nadzornog odbora HRT-a, na kojoj bi se trebalo odlučiti o ugovoru između HRT-a i HDS ZAMP-a  'teškom' 67 milijuna kuna.

- To je nastavak problema koji se pojavio krajem svibnja. Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman u međuvremenu nam nije dao nikakva objašnjenja. Za pretpostaviti je da je u međuvremenu bilo pritisaka na članove kako bi podržali ovu odluku - kaže Mesić.

HDZ upozorava na mogući sukob interesa Borisa Sruka, koji je sudjelovao u pregovorima s HDS ZAMP-om i koji, poručuje Mesić, živi u stanu koji je pod ovrhom ZAMP-a. Muči ih i to što se ugovor potpisuje na tri godine, dok su se ranije potpisivali jednogodišnji aneksi.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ludvig989 24.06.2014.

    Radmane uživaj još koji mjesec do izbora a onda letiš i ti i taj tvoj neokomunistički program i voditelji!!!

  • zorangutan 24.06.2014.

    hmmm jel to HTV tj udbaš Radman daje lovu za ivini kampanju...jer kad dođe KOLINDA a sigurno pobjeđuje dolazi i LUSTRACIJA

  • plavi-9 23.06.2014.

    HDZ-ovski lopovi gdje ste prije bili kada je bila privatizacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare