To je to što me zanima!

Obama imitira Roosevelta? Gradit ćemo i bit će posla

Ulaganjem u infrastrukturu planira se sačuvati i otvoriti ukupno 2,5 milijuna radnih mjesta. Gradit će ceste i mostove te će modernizirati bolnice
Vidi originalni članak

Budući američki predsjednik Barack Obama obećao je da čim kroči u Bijelu kuću pokrenut će modernizaciju škola i bolnica, gradnju prometnica te će prilagoditi javne zgrade ekološkim standardima. Ulaganjem u infrastrukturu planira sačuvati i otvoriti ukupno 2,5 milijuna radnih mjesta. Naglasio je da se novac više neće uzalud trošiti kako je to bilo po dobrom starom washingtonskom običaju.
- Uštedit ćemo milijarde - obećao je Obama. Američki analitičari kažu da Obamin plan nalikuje na modernu verziju Franklina Roosevelta o napretku zemlje ulaganje u infrastrukturu. Naglašavaju da će takav model biti dugročni lijek za neposredne ekonomske bolseti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • martinmg42 06.12.2008.

    on ni nije trebao bit predsjednik,neka odmah odstupi crnčuga mala

  • Gatsby 06.12.2008.

    Ne imitira Roosvelta već sluša iskusne i pametne ekonomske stručnjake. Javni radovi su spas kad recesija uzme zamah. Na njega bi se trebalo ugledati i većina europskih zemalja pogotovo mi! *** Ovo sam danas čuo : Novi ciganski izraz za \"kuća moja i tvoja\" \" Barak Obama\"

  • toyota 06.12.2008.

    Daj boze nama jednog ovakoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare