To je to što me zanima!

Obama jedva dočekao da upozna kraljicu Elizabetu

Barack Obama kaže kako je Michelle dugo razmišljala i planirala sastanak s kraljicom. Malo su čavrljali, a predsjednik nije krio oduševljenje
Vidi originalni članak

Baracka Obamu i suprugu mu Michelle u Buckingamskoj palači primila je u srijedu navečer britanska kraljica Elizabeta II, prema kojoj američki predsjednik nije skrivao svoje oduševljenje. Kraljica, odjevena u ružičastu haljinu, i predsjednik proveli su 20-ak minuta u neslužbenu razgovoru. Susretu, koji se održao u kraljičinu privatnom apartmanu, nazočili su samo njihovi supružnici. Odgovarajući ranije nakon tiskovne konferencije na pitanje za koju će nogometnu momčad navijati u utakmici između Engleske i Ukrajine koja se treba igrati navečer, Obama je odgovorio:
- Posljednja stvar koju ću učiniti jest da se miješam u europski nogomet. To bi bila pogreška. Nisam dobio preporuke o tome, ali dojam je da bi to bilo potpuno krivo. No kad se činilo da je tiskovna konferencija završila, američki predsjednik je dodao:
- Ima još nešto što bih htio spomenuti u svezi s Velikom Britanijom, a to je kraljica. S velikim nestrpljenjem očekujem naš prvi susret. Kao što možete pretpostaviti, Michelle je o njemu doista puno razmišljala - istaknuo je predsjednik.
- Ono što kraljica zagovara, njezina samozatajnost i pristojnost i ono što predstavlja veoma je važno u razmišljanju ljudi u Americi - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • damok 02.04.2009.

    dabogda se međusobno proždrijeli

  • HrvatskaHrvatima 01.04.2009.

    pa i kakve veze ima tito s ovim\' i tudman je bio ako trebas znat druze!

  • drug Tito_1 01.04.2009.

    pa i Tito je bio s kraljicom i majkom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare