To je to što me zanima!

Obama: Nacionalni prioritet nam je zatvoriti Guantanamo

Taj zatvor potkopava našu nacionalnu sigurnost crpeći naše resurse i kvari naše veze sa saveznicima. Zatvaranje tog zatvora je nacionalni prioritet, rekao je Obama
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama potpisao je zakon o obrambenom proračunu za sljedeću godinu. Kritizirao je odredbe u kojima ostaje zabrana zatvaranja zatvora Guantanama na Kubi.

- Taj zatvor potkopava našu nacionalnu sigurnost crpeći naše resurse i kvari naše veze sa saveznicima. Zatvaranje tog zatvora je nacionalni prioritet - rekao je Obama. 

Po zakonu o obrambenom proračunu produljena je zabrana premještaja zatvorenika s Kube u SAD, kojoj se predsjednik Obama protivio.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Vadjajna 21.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • PatriciaMorrison 21.12.2014.

    Zar nisu još prije par godina rekli da će ga zatvoriti ? Znači,još je u pogonu.

  • Behemot 21.12.2014.

    Bivši američki predsjednici su bili iz utjecajnih obitelji i ta im je pozicija bila vrhunac karijere. Obama je nitko i ništa, marioneta nekih zlih ljudi ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare