To je to što me zanima!

Obama osvanuo na plakatu u društvu Hitlera i Lenjina

Nakon što je u Mason Cityju osvanuo plakat s Obamom, Hitlerom i Lenjinom iskritizirali su ga čak i aktivisti skupine Tea party koja ga je postavila
Vidi originalni članak

Anti-socijalistička skupina Tea Party postavila je jumbo plakat s likovima Adolfa Hitlera, Baracka Obame i Vladimira Lenjina u središte Mason Cityja u Iowi. Ispod njihovih piše 'demokratski socijalizam', 'nacional socijalizam' i 'marksistički socijalizam', a ispod svega 'Radikalni vođe vrebaju one u strahu i naivne'. Tea Party ima oko 200 članova, piše AP. Suosniovač Bob Johnson rekao je kako su željeli poslati anti-socijalističku poruku, ali priznaje da se poruka izgubila među slikama nacističkog i komunističkog vođe. Plakat su iskritizirali sami aktivisti. Smatraju da je uvredljiv i da su bacili novac.
- Natjerat će ljude da misle kako je Tea Party puna zadrtih desničara, a to nije istina - rekla je Shelby Blakely iz skupine. Smatra da je usporedba Obame s Hitlerom neprimjerena jer je Hitler odgovoran za smaknuće šest milijuna Židova. Udruga je svjesna da bi se zbog ovog plakata mogli naći na sudu. Bijela kuća nije htjela dati svoj komentar. Aktivist Dean Genth smatra kako će plakat donijeti dobre stvari Demokratima diljem države.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lil Blond 14.07.2010.

    Hitler je imao Hitler jugend, a Obama ima svoje Youth Regiment, zato je usporedba (http://www.youtube.com/watch?v=zt6JWzBqLWs&feature=related). Pranje mozga je pranje mozga, ma kako god se zvao deterdzent ))):

  • borovcanin 14.07.2010.

    Stavljati ove budale sa Hitlerom je nepojmljivo

  • lux_reds1892 14.07.2010.

    Kak to da nema ovih naših SS-ovaca na plakatu- JACE i SANADERA

Komentiraj...
Vidi sve komentare