To je to što me zanima!

Obama protiv strogih pravila: Nazdravio pivom pa igrao biljar

Američki predsjednik posjetio je Denver. Večerao je s domaćinima pa prošetao ulicom i rukovao se s građanima. Potom se sastao s guvernerom Hickenlooperom
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama silno se trudi izaći iz okvira strogih pravila koje nameće Bijela kuća. Tako je u četvrtak posjetio Denver kako bi se sastao sa stanovnicima koji su mu uputili pismo. No, nakon večere Obama je napravio nešto neočekivano. U pratnji svog osiguranja, prošetao je ulicom i rukovao se s građanima. 

Potom je uskočio u svoju crnu limuzinu i uputio se na sastanak s guvernerom Johnom Hickenlooperom u jednoj lokalnoj pivnici. Ušavši u pub, nazdravio je s prisutnima držeći pivu u ruci, javlja Daily Mail.

- Ovo je prava piva - rekao je Obama na oduševljenja domaćina.

Da ne bi stalo samo na tome, uz zvuke poznate pjesme Vanila Icea 'Ice, ice, baby' Obama je odmjerio snage u biljaru s guvernerom. Kako bi bio siguran da će njegova pobjeda ostati zapamćena, nakon odigrane partije upitao je prisutne: "Jeste li ovo zabilježili?".

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mustafa Aga 10.07.2014.

    Obama moze da se opusti i zeza jer ne mora mnogo da lupa svoju glavu...On je mali pijun u rukama krupnih kapitalista...On samo radi kako mu oni kazu...Zato je covek opusten i uziva u svom predesdnikovanju...Putin je taj koji, dobro ili lose, vodi Rusiju...On sam sebi pise scenario...Zato mu je zivot mnogo komplikovaniji......

  • djberg34 09.07.2014.

    tito,i on je isto bio slovenac!!

  • marijaterezija2 09.07.2014.

    Mora i tako pridobiti glasove

Komentiraj...
Vidi sve komentare