To je to što me zanima!

Obama u pismu: Muslimani u SAD-u strahuju za svoje živote

Na summitu se skupilo 60 ministara vanjskih poslova iz zemalja čiji državljani odlaze boriti se za terorističke skupine poput ISIL-a. Gost je i Iyad Madani
Vidi originalni članak

Na summitu o nasilnom terorizmu u SAD-u, predsjednik Barack Obama upozorio je na probleme američkih muslimana nakon što su trojica ubijena u Chapel Hillu.

- Amerikanci svih religija i podrijetla moraju biti ujedinjeni u žalosti i ustrajati na našem uvjerenju da nitko ne smije biti meta zbog onoga što jest, svoga izgleda ili svoje vjere - poručio je Obama u pismu koje je objavljeno u Los Angeles Timesu. Istaknuo je kako se mnogi muslimani u SAD-u boje te da je to nedopustivo.

Još nije jasno jesu li trojica studenata ubijeni zbog religije ili razmirica sa susjedima, a na njihovim je sprovodima bilo nekoliko tisuća ljudi. Ubojica se predao policiji. 

Na summitu se skupilo 60 ministara vanjskih poslova iz zemalja svijeta čiji državljani odlaze boriti se za terorističke skupine poput ISIL-a. Gost će biti i glavni tajnik Ujedinjenih naroda Ban Ki-moon i glavni tajnik Organizacije za islamsku suradnju Iyad Madani.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • THF 20.02.2015.

    Koliko su samo prozirni ovi ameri, ali eto, sve im to pije vodu ...

  • svejedobro 20.02.2015.

    U Americi svaka šiga miga nosi oružje i ima dozvolu za korištenje, da malo to uredite i prestanete svakom loncu biti poklopac u svijetu..

  • Sergei Mikhailov 20.02.2015.

    Jel to ovih 8mil imigranata što će dobiti Državljanstvo na lijepe oči ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare