To je to što me zanima!

Obamin polubrat u knjizi tvrdi: 'Barack je uštogljeni ser*nja!'

Mark u knjizi opisuje kako se sa starijim polubratom našao u indijskom restoranu u Nairobiju 1988. te da ga je ovaj ispitivao o pokojnom ocu koji je poginuo 1982.
Vidi originalni članak

Polubrat američkog predsjednika u svojoj novoj knjizi otkrio je detalje sukoba s Barackom Obamom koji je navodno počeo još 1988. kada je vođa SAD-a prvi put posjetio Keniju u potrazi za informacijama o pokojnom ocu Baracku Obami Sr. 

Otac prvog tamnoputog predsjednika SAD-a napustio je njega i majku kada je Obama bio još dječak. Polubrat Mark Obama Ndesandjo tvrdi kako je njihov otac bio nasilni alkoholičar koji je, nakon što je dobio drugog sina s novom ženom, poginuo u prometnoj nesreći 1982. godine. 

Mark u knjizi opisuje kako se sa starijim polubratom našao u indijskom restoranu u Nairobiju. Kaže kako ga je pitao zna li on uopće što im je činio njihov zajednički otac na što je Barack navodno odgovorio 'Ne znam niti me zanima'. 

- Jedva smo se poznavali, a on je kopao po tamnim vremenima moje prošlosti, ispitivao me intimna pitanja. Bio je neumorni ser...a - piše Mark u svojoj knjizi koja bi trebala izaći 16. rujna, prenosi Radar Online.  

Idi na 24sata

Komentari 52

  • The_Man 07.09.2014.

    obmane

  • ejjla 06.09.2014.

    gle, još se smije i nebre dojti sebi od ciklone kolinda... a buraz, eh, o sebi piši ako si netko bitan, baracka i sami vidimo...

  • Holstein_1 06.09.2014.

    Svaka mu je na mjestu

Komentiraj...
Vidi sve komentare