To je to što me zanima!

Obdukcija pokazala: Napadač iz Pariza bio pun alkohola i droge

Ziyed Ben Belgacem imao je 0.93 grama alkohola po litri krvi, što je gotovo dvostruko više od ograničenja za vožnju u Francuskoj, a također je utvrđeno da je uzeo kanabis i kokain
Vidi originalni članak

Muškarac koji je napao vojnikinju u pariškoj zračnoj luci Orly prije nego je ubijen hicima policije bio je pod utjecajem droga i alkohola, pokazali su rezultati obdukcije, prenose u ponedjeljak agencije.

Ziyed Ben Belgacem imao je 0.93 grama alkohola po litri krvi, što je gotovo dvostruko više od ograničenja za vožnju u Francuskoj, a također je utvrđeno da je uzeo kanabis i kokain, naveli su pravosudni izvori nakon obdukcije završene u nedjelju.

Francuz tuniškog podrijetla, 39-godišnji Belgacem ubijen je u subotu kada je pokušao zgrabiti oružje vojnikinji u pariškoj zračnoj luci Orly uz povike da "će "umrijeti za Alaha".

Prvi elementi istrage pokazali su da je Belgacem imao podeblji kriminalni dosje uključujući presude za krijumčarenje i preprodaju droga te da je bio radikaliziran u zatvoru.

Nema pokazatelja da je imao suučesnike, a njegov otac, rođak i brat pušteni su iz pritvora u nedjelju. 

Belgacemov otac je po izlasku iz pritvora odbacio navode da mu je sin terorist rekavši da je njegov sin pio alkohol i nikada se nije molio. 

- A pod utjecajem alkohola i kanabisa  - evo kako se završi - rekao je otac za mrežu Europe 1.

Prije napada u zračnoj luci, Belgacem je pucao na pripadnika snaga sigurnosti na kontrolnoj točki na sjeveru Pariza u predgrađu Garges-les-Gonesse, a zatim je ukrao automobil. 

Francuska je na visokom stupnju pripravnosti nakon terorističkih  napada na Pariz i Nicu u kojima je ubijeno najmanje 238 osoba u nešto više u dvije godine.

Nakon koordiniranih napada na Pariz u studenome 2015., francuska vlada proglasila je izvanredno stanje koje je produljemo krajem srpnja peti put i ostat će na snazi do srpnja 2017.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • istinaznadaboli 21.03.2017.

    Mnogi ne znaju da dosta muslimana nema veze od pravog Islama,pa zato i komentarisu...muslimani piju i jedu svinjetinu..Musliman koji pije je proklet od Muhammeda,s.a.v.s sto znaci ti koji piju imaju velike grijehe zbog toga...Kad musliman pogresno parkira auto,neki kazu gledaj Islam je parkirao pogresno auto.Kad doktor pogresi svi kazu ime doktora a ne koje je vjere...To su mediji izaprali ljudima mozak sa laganjem o Islamu i blacenju zbog terorista, koji nemaju veze sa Islamom, nego manipuliraju sa ljudima koristeci vjeru,to pali kod psihicki bolesnih ljudi na zalost..Islam je cist od svih grijeha,samo su muslimani ti koji grijese,koji imaju ime i prezime a ne Islam...

  • 1955 20.03.2017.

    Sram ga bilo pijani muslić. A što će mu reći gore Muhamed; e braco moj nema za tebe djevica.

  • PRCO 20.03.2017.

    0'93 pun alkohola?

Komentiraj...
Vidi sve komentare