To je to što me zanima!

Obdukcija pokazala: Problemi s mozgom i srcem te niz ozljeda

Nalaz obdukcije pokazao je probleme s mozgom i srcem, uz fizičke ozljede na tijelu, ali mislim da se ozljede ne mogu dovesti u vezu sa smrti, kazao nam je odvjetnik Vinko Ljubičić...
Vidi originalni članak

Na Općinsko državno odvjetništvo u Splitu u petak je stigao nalaz obdukcije Kristiana Vukasovića (18).

Nalaz obdukcije pokazao je probleme s mozgom i srcem, uz fizičke ozljede na tijelu, ali mislim da se ozljede ne mogu dovesti u vezu sa smrti, kazao nam je odvjetnik Vinko Ljubičić. Zasad nam nije mogao otkriti detalje nalaza obdukcije. Odvjetnik je dodao da će sigurno tužiti Republiku Hrvatsku zbog propusta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kristianov otac Stipan nam je potvrdio da su gotovi nalazi.

- Moći ću ih vidjeti tek u ponedjeljak ujutro - rekao je.

ODGOVOR MARIJA FRANETOVIĆA Sudac koji je osudio Kristiana: 'Zemlja je okupirana od izroda'

Podsjetimo, slučaj mladića koji je osuđen na osam mjeseci zatvora zbog potpaljivanja četiri požara koncem ožujka ove godine u blizini obiteljske kuće u Sumpetru zgrozio je javnost. Mladić je odmah nakon uhićenja sve priznao, no ostao je u pritvoru iduća četiri mjeseca, zapravo do smrti. Tužiteljstvo je tražilo produljenje pritvora zbog opasnosti od ponavljanja nedjela, sud prvog stupnja bi to prihvatio te onaj žalbeni tri puta potvrđivao takve odluke. Odluka o njegovom puštanju na slobodu je donesena kada je već bio u bolnici. Nije bio suđen po Zakonu o sudovima za mladež, kao mlađi punoljetnik, što je bila mogućnost u skladu sa zakonom.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • superhornet199 01.10.2019.

    Njem nisu sudili po zakonu o mladezi jer je zapalio sumu, a onom ubijci komisicu koji je curu ubo 88 puta jesu

  • sinisabudimir 29.09.2019.

    Moga je dobit i drustveno korisni rad da mu je caca ?

  • brocker 28.09.2019.

    Djete sa posebnim potrebama u zatvor, a djecu iz uglednih i naravno podobnih obitelji osloboditi ma kakvo kazneno djelo počinili.....gdje mi živimo? ovo mi liči na fašizam, Hitler je isto htio čistu rasu.bez mana,bilo fizičkih,bilo psihičkih.Kristijan je bio mlađi punoljetnik i sudac ga je tako trebao tretirati,znači i osuditi. Sudac je kriv za smrt Kristijana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare