To je to što me zanima!

Obersnel: Možda mi nećemo u EU, ali nećete ni vi na Jadran!

Riječkog gradonačelnika iznervirala je izjava slovenskog šefa diplomacije Karla Erjaveca da Republika Hrvatska možda nikada neće postati punopravna članica EU
Vidi originalni članak

Nakon izjave slovenskog ministra vanjskih poslova Karla Erjaveca da Hrvatska možda neće ući u Europsku uniju, na Twitteru se oglasio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. 

"Kažu Slovenci da možda nikad nećemo u EU. Došlo je vrijeme da im netko konačno kaže: možda mi nećemo u EU, ali nećete ni vi na Jadran", napisao je Obersnel na svom profilu. Ne zna se točno što je mislio pod time i kako bi točno zabranio dolazak slovenskim turistima na Jadran, ali čini se da je bio iziritiran nastupom Erjaveca. 

Podsjetimo, Erjavec je u petak na Slovenskoj televiziji izjavio kako obećava da će raditi na ratifikaciji hrvatskog ugovora čak i u ostavci, samo ako Hrvatska povuče ovlasti za tužbe u vezi Ljubljanske banke. U protivnom može se dogoditi da Hrvatska 1. srpnja ne uđe u EU kao punopravna članica.

Idi na 24sata

Komentari 554

  • FranzBeckenbauer 21.01.2013.

    Vojko ne se nervirat, Erjavec je obični klovn.

  • 20.01.2013.

    NIKAD ROBOM !!!!!

  • antiprotiv 20.01.2013.

    Jako zrelo za čovjeka u šezdesetim. Kao neka baba s placa, oprostite drage gospođe. Koda nema niti škole a niti pameti. Takav čovjek upravlja lovom Rijeke već godinama. Žalosno!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare