To je to što me zanima!

Obersnela ošišali na Korzu, ali nije htio ljubičaste premenove

Šišanje u Rijeci: Gradonačelnikovoj frizerki su njegovi suradnici i novinari sa strane dobacivali da mu ubaci koji zeleni ili ljubičasti pramen, na što se on samo smijao
Vidi originalni članak

Riječki gradonačelnik odazvao se humanitarnoj akciji 'Karavana, šišanjem uz njih' u organizaciji udruge Hrabro dijete iz Nove Gradiške. Vojko Obersnel sjeo je na frizersku stolicu u šatoru postavljenom na Korzu i ošišao se.

- Svašta sam radio, ali ovako nešto još nikad, inače se uključujem u sve akcije, a ovo je hvale vrijedna humanitarna akcija koja je vrlo originalna - komentirao je Obersnel dok mu je frizerka skraćivala kosu. 

Gradonačelnikovoj frizerki su njegovi suradnici i novinari sa strane dobacivali da mu ubaci koji zeleni ili ljubičasti pramen, na što se on samo smijao. Nakon što je nova frizura bila gotova, Vojko se zadovoljno pogledao u ogledalo, a potom su mu uručili zahvalnicu. 

Udruga Hrabro dijete je udruga roditelja i djece oboljele od malignih bolesti. Ovom akcijom žele ukazati na probleme obitelji s oboljelom djecom i prikupiti sredstva, ali i dati podršku djeci koja tijekom liječenja ostanu bez kose. Šišanje svih zainteresiranih traje od 9 do 20 sati uz sudjelovanje dvadesetak frizerki, od toga je njih petnaest s područja Rijeke, koje su se odazvale pozivu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • meri_22 06.07.2012.

    Glavati Obi se vratio iz Amerike. Je li bilo potrebno da ide!!!! Hoce li nam reci koliko je to sve kostalo.

  • 1 pp 06.07.2012.

    E pa zaradila je dnevnicu , obraditi toliku glavetinu , uffff !

  • ZMIJA1 06.07.2012.

    glava mu je ko televizija

Komentiraj...
Vidi sve komentare