To je to što me zanima!

Obitelj Bilić preko odvjetnika predložila je nove svjedoke

Istražni postupak protiv Dragana Paravinje, osumnjičenog za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne Drnišanke Antonije Bilić, nastavlja se u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Istražni postupak protiv Dragana Paravinje, osumnjičenog za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne Drnišanke Antonije Bilić, nastavlja se u ponedjeljak. Istražni sudac Igor Ninić vratio se s godišnjeg odmora i sljedećeg tjedna će razmatrati prijedloge DORH-a i obrane. Branko Baica, odvjetnik koji Dragana Paravinju brani po službenoj dužnosti, rekao je da za sada neće ništa predlagati sudu, a Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Bilić, je rekao da su preko DORH-a predložili nove dokaze, odnosno svjedoke koji imaju neposredna saznanja o događajima od 7. lipnja, dana kada je Antonia Bilić zadnji put viđena dok se na Čikolskom mostu u Drnišu ukrcavala u kamion kakav je vozio Dragan Paravinja. Paravinji je 22. kolovoza produžen pritvor za još mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Nina75 29.08.2011.

    ovo je stvarno veliki bullshit...bas me zanima sta ce ti "novi" svjedoci danas izjavit!!!! nevjerujem da ce biti ikakvih pozitivnih rezultata!! Ajmo Baica vs Ljubicic...tko je bolji i jaci ?

  • mazaluna 27.08.2011.

    Ovo je za ne povjerovati.Na tako malom prostoru nisu je pronašli,kao ni onog dečka iz Rijeke kojeg je pronašao prijatelj.Sva ta skupa oprema policije nema koristi jer policajci nemaju "sluha" za takvo nešto.Totalno su nesposobni ali totalno.

  • muthafuka 27.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare