To je to što me zanima!

Obitelj nije mogla vjerovati da je za nagradu osvojila novi auto

Kujtesa Gerguri (43) iz Zlatara osvojila je Jeep Renegade. Zadovoljna je automobilom. Kaže kako svugdje putuje s njim. Svaki dan kupuje 24sata te i dalje igra naše nagradne igre. Nada se da će još nešto osvojiti
Vidi originalni članak

Automobil je super. Svugdje idemo s njim. Kad sam bila u posjetu obitelji, nisu mogli vjerovati da sam na nagradnoj igri osvojila tako dobar automobil, rekla nam je Kujtesa Gerguri (43) iz Zlatara.

U ožujku 2015. u nagradnoj igri 24sata osvojila je Jeep Renegade. Kaže kako je vidjela da krećemo s novom nagradnom igrom i kako je namjerava igrati.

- Rekla sam suprugu da idem ponovno u akciju. Svaki dan kupujem 24sata, a sad i svi moji igraju vaše nagradne igre - veselo kaže Kujtesa. Nakon što smo je lani nazvali, ukućanima je oduševljeno vikala kako je osvojila Jeep. Ova majka troje djece radi u pekari. Tek na preuzimanju vozila uvjerila se da je stvarno osvojila nagradu jer su joj svi prijatelji govorili da je to namještaljka.

- Tri smo vozača u kući, a imamo jedan stari automobil. Konačno se više nećemo svađati - kroz smijeh nam je nakon preuzimanja nagrade rekla Kujtesa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare