To je to što me zanima!

Obitelj se smrzava na zimi, a treba im još materijala za stan

Udruga Mali zmaj pokrenula je akciju uređenja stančića u Zagrebu u kojem žive majka i dva sina. Sa zidova im otpada žbuka, pod je gol, prokišnjava im krov...
Vidi originalni članak

Volonteri Udruge Mali zmaj već tjedan dana uređuju stančić u Zagrebu u kojem stanuju majka Marija i njezina dva sina. Obitelj preživljava od 2600 kuna pa je Udruga pokrenula akciju uređenja njihovog starog stana prije zime.

- Zahvaljujući ranijoj objavi priče u 24sata dobri ljudi su nam donirali 2500 kuna, pronašli smo ličioca, kupili dio pločica i postavili ih u kuhinji na podu, kupili smo dio materijala za radove, sredili smo struju i svjetlo, pokrpali rupe u zidu i skinuli staru boju sa zidova. No radovi i dalje traju jer je ovih dana padala kiša i zidovi se sporo suše jer u stanu nema grijanja - kaže predsjednica Udruga Mali zmaj Martina Leopold

Dodaje kako u drugoj fazi radova moraju pronaći vodoinstalatera i majstora za postavljanje pločica, a treba im još i dio materijala.

- Trebamo glazuru za pod u kupaonici, fleksibilno ljepilo za pločice, pločice za zidove, tuš kadu i kabinu, pipu za umivaonik, nogice za umivaonik ili ormarić, vodokotlić, harmonika vrata za kupaonicu te krovni prozor koji ćemo morati dati raditi po mjeri - nabrojila je Leopold.

- Ako želite pomoći kao volonter, ako imate starog, ali upotrebljivog građevinskog materijala ili nam možete pomoći na bilo koji drugi način možete nas kontaktirati na broj 091 567-0618 - kaže Leopold. 

Donacije Udruzi možete uplatiti i na broj žiro računa: HR5824840081105567475 (Raiffeisen bank), pod šifrom: “donacija-obitelj 19″.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • blonde 20.10.2015.

    Ostojiću, Milanoviću i Bandiću, zasučite rukave, odrešite kesu i pomognite ovoj obitelji, pomogli ste bogatim ekonomskim migrantima i još im pomažete sa našim novcima, usput pomognite i svome narodu.

  • Trojac 20.10.2015.

    Hajde Milanka Opačit, ako ovo nije socijalni slučaj šta jest??

  • Galeb i ja 19.10.2015.

    Vazno je da par stotina onih gore imaju sve sto im treba a za narod nije vazno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare