To je to što me zanima!

Obitelj sjela na curicu i ugušila ju, htjeli 'istjerati vraga' iz nje

Malezija: Ujak i ujna djevojčice pozvali su policiju jer ih obitelj nije htjela pustiti u kuću. U spavaćoj sobi zatekli su njih osam kako sjedi na curici. Nije joj bilo spasa
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju uhitila cijelu jednu obitelj u malezijskom Taman Bukitu. Bili su opsjednuti zlim silama te su za vrijeme egzorcizma ugušili djevojčicu (2). Među privedenima su i roditelji curice. 

Roditelji, baka, djed, ujaci i rođaci djevojčice bili su uvjereni kako su je opsjeli demoni. Od 2 sata u nedjelju bili su zaključani u sobi kuće. Izvor blizak obitelj kaže kako uopće nisu izlazili van. Policiji su pozvali ujak i ujna djevojčice koji su toga dana došli na uobičajeni obiteljski ručak. Nisu ih puštali unutra pa su pozvali policiju.

Istražitelji su razvalili vrata spavaće sobe. Svi su sjedili na malenoj djevojčici. Policajci su ih razmaknuli, no curici nije bilo spasa. Prestala je disati. Izopačenu obitelj odmah su priveli. Majka preminule curice, koja je u trećem mjesecu trudnoće, bavila se alternativnom medicinom te je proučavala egzorcizam.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • xtuchx 09.08.2012.

    poremeceniii.. stoka.. ubit ih treba -.-

  • theatre2606 09.08.2012.

    nažalost prečest slučaj u takvim državama je proglašavati djecu opsjednutima demonima. Nepismene, zatucane budale

  • hanahhhh 09.08.2012.

    zato šta je bila malo živahnija imala je demone????pa su odlučili sjediti na njoj dok ne izdahne??????????!!!!!ajme meni.......zamisli šta se u njenoj maloj glavici dešavalo dok je to trpili...bože..užas....to dijete koje će rodit treba joj oduzeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare