To je to što me zanima!

Obitelj traži Belgijanca, zadnji put im se javio iz Dubrovnika

Gert-Jan Dobbelaere kući se trebao vratiti 31. srpnja, ali nije. Dubrovačkoj policiji nestanak nije prijavljen, No, Gert-Janov brat na Facebooku moli da mu je jave svi koji imaju bilo kakve informacije
Vidi originalni članak

Obitelj i prijatelji preko društvenih mreža traže mladog Belgijanca koji im se posljednji put javio krajem srpnja iz Dubrovnika. 

Gert-Jan Dobbelaere kući se trebao vratiti 31. srpnja, ali nije. Dubrovačkoj policiji nestanak nije prijavljen, javlja Dubrovački dnevnik. No, Gert-Janov brat na Facebooku moli da mu je jave svi koji imaju bilo kakve informacije o njemu.

- Dragi prijatelji i poznanici Gert-Jana Dobbelaerea. Je li netko nedavno od vas vidio ili čuo za moga brata? Je li vam rekao nešto o planovima za putovanja u nadolazećim danima? Posljednji put kad smo se čuli bilo je to 27. srpnja i bio je u tom trenutku u Dubrovniku. Vidjeli su ga u Sarajevu 29. srpnja, planirao je vratiti se 31. srpnja, ali još nije. Vozio je Volkswagenov polo s belgijskom registracijskom oznakom ACF-766. Ako imate bilo kakve informacije, pošaljite u inbox ili pošaljite e-mail na steven.dobbelaere@hotmail.com. Ako ne, dijeljenje ove objave je također dobar način da nam pomognete - napisao je Steven Dobbelaere na Facebook.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 08.08.2018.

    umro kad je vidio racun

  • qita 08.08.2018.

    Vratit će se rode.

  • keratin 08.08.2018.

    Ako su iz Indije Indijci a ne Indijanci, onda su iz Belgije Belgijci a ne Belgijanci. Pismenost na vrhuncu

Komentiraj...
Vidi sve komentare