To je to što me zanima!

Obitelj unesrećenog biciklista iz Zagreba traži mladi par koji mu je pomogao doći do bolnice

Prošle nedjelje u predvečernjim satima muškarac je pao s bicikla na području zagrebačkog Jaruna, a njega i bicikl nepoznati par prevezao je do hitnog prijema bolnice Seti Duh
Vidi originalni članak

Obitelj unesrećenog biciklista preko objave na Facebook stranici Jarun moj kvart traži mlađi par koji je pomogao njihovom bratiću da dođe do bolnice. Naime prošle nedjelje u predvečernjim satima muškarac je pao s bicikla na području zagrebačkog Jaruna, a njega i bicikl nepoznati par prevezao je do hitnog prijema bolnice Seti Duh. 

- Moj je bratić (36) doživio je nesreću, a najvjerojatnije se radi o padu s bicikla. Zaprimljen je u bolnicu Sveti Duh u nedjelju 04.09. oko 19:30, te mu je dijagnosticirana posttraumatska amnezija. On se ne sjeća što se dogodilo, gdje se dogodilo niti kako je dospio u bolnicu. Pretpostavlja da je pitanju područje Jaruna jer mu je to svakodnevna ruta. Od osoblja bolnice doznali smo da je njega i njegov bicikl dovezao mlađi par i pomogao pri upisu. Bratić i njegova obitelj voljeli bi stupiti u kontakt s njima, zahvaliti se na nesebičnoj pomoći i eventualno doznati detalje nesreće - napisali su u objavi.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 11.09.2022.

    To su ljudi! Raduje me da u mom Zagrebu ima još dobrih ljudi jer od devedesetih do danas toliko je lošeg sa Zagrebom i ljudima u njemu se desilo da sam mislio da ovakvih stvari vise neću čuti….

  • izsvemira 11.09.2022.

    kaj doktori koji su preuzeli mladica nisu zapisali imena i preizimena tih koji su ga dovezli, niti zvali muriju da se ispita kaj se dogodilo? svasta

  • Goranović 11.09.2022.

    Ovo auto, ovo biciklo...Govori Rvacki da te cijeli svijet razumije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare