To je to što me zanima!

Obiteljski nasilnik na izlasku iz sudnice pobjegao kroz prozor

Osumnjičenog su vodili kod suca istrage koji je, najvjerojatnije, odlučivao o zahtjevu tužiteljstva da mu odredi istražni zatvor. Kad su izašli iz sudnice u tren oka potrčao je do prozora i iskočio
Vidi originalni članak

Osumnjičeni za obiteljsko nasilje koji je u utorak oko podne priveden kod istražnog suca Županijskog suda u Rijeci, ozlijeđen je pri pokušaju bijega - potvrđeno je s navedenog suda.

Naime, isti je na sud priveden pod sumnjom nasilja u obitelji, no dok su ga pravosudni policajci vodili kod istražnog suca, dao se u bijeg te skočio kroz prozor koji se nalazio na drugom katu suda. Pao je na obližnji krov i otkotrljao se na tlo, pri čemu je zadobio višestruke ozlijede.

Osumnjičenog su vodili kod suca istrage koji je, najvjerojatnije, odlučivao o zahtjevu tužiteljstva da mu odredi istražni zatvor. Kad su izašli iz sudnice u tren oka potrčao je do prozora i iskočio.

VIDEO: NEMA OZLIJEĐENIH Snimka iz Rijeke: Izgorio bijeli BMW, istražuju uzrok požara

No nije stigao daleko jer su ga pravosudni policajci uhitili i odvezli u bolnicu da se provjeri je li ozlijeđen.

- Ozlijeđena osoba je stabilno i pri svijesti i trenutno se nalazi na objedinjenom hitnom traktu na preliminarnoj obradi. Za sada su po njegovom tijelu vidljive ogrebotine i porezotine, no točno stanje znat će se nakon obavljenih rendgenskih snimaka i CT-a - doznajemo iz KBC-a Rijeka.

O slučaju se oglasilo i Ministarstvo pravosuđa.

- Navedena osoba je pri izlasku iz sudnice na drugom katu pokušala pobjeći, iskočivši kroz prozor, pri čemu je pala na krov prostorija Zatvora u Rijeci. Pozvana je hitna medicinska pomoć, a djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova su u prostoru Županijskog suda u Rijeci obavili očevid - objavili su u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • japanokinez 11.03.2020.

    Pošto nije uspio pobjeći, treba ga dovesti u identičnu situaciju i naložit mu da pokuša ponovno, a ako ne pokuša 20 godina zatvora bez suđenja.

  • 11.03.2020.

    Obiteljski nasilnik bačen sa prozora sudnice, ali tko će mu vjerovati i kako to dokazati??i neka su ga...bit će mu lijepo u zatvoru...pedofile, silovatelje i te koji tuku žene najviše vole u zatvoru!!

  • 10.03.2020.

    Bilo bi fora da je prozor u prizemlju a da je imao potres mozga i dve polomljene noge

Komentiraj...
Vidi sve komentare