To je to što me zanima!

Objava Registra branitelja koristi i HDZ-ovoj Vladi

Bura zbog objave Registra došla je u savršeno vrijeme, taman da se skrene velika pozornost s poskupljenja benzina, struje, galopirajuće krize...
Vidi originalni članak

Zbog objave Registra branitelja na internetu svi mogu biti sretni. Objavljen je, a nije ga objavila Vlada, koja od toga ima koristi. Premijerki Jadranki Kosor time je na pladnju serviran manevarski prostor za glatko rezanje privilegija lažnim braniteljima, koji lagodno žive na račun poreznih obveznika. Čišćenjem kukolja među braniteljima računa na naklonost mase, koja će joj biti potrebna na parlamentarnim izborima sljedeće godine. Naime, rapidnim rastom nezaposlenosti i padom gospodarstva Jadranki Kosor i HDZ-u sve više pada popularnost. Bura zbog objave Registra došla je u savršeno vrijeme, taman da se skrene pozornost s poskupljenja benzina, struje, galopirajuće krize i još većeg pada životnog standarda. No objava Registra koristi i oporbi, koja već godinama zaziva njegovu objavu kako bi se pokazalo što sve krije i tko je sve bez razloga na tom popisu. Zadnjih dana spominju se i hakeri, kojima je dosta stavljanja oznaka tajnosti na razne dokumente. Znaju da se iza toga skrivaju mutni poslovi i da je upravo tajnost paravan onima koji se bez osnove koriste nekim povlasticama. Objava će najviše pogodovati istinskim hrvatskim braniteljima, koji su svoj status zaista stekli u borbenom sektoru na prvim crtama obrane Lijepe naše. U njihovu je interesu da se zauvijek raščisti tko je od pola milijuna, koliko ih je u Registru, nosio pušku, a tko je povlastice zaradio u uredu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • neoporezivi 07.04.2010.

    Napokon prvi kvalitetan i logičan članak !!!!!! Čim je država u velikoj banani izbije neka afera ili neki skandal !!!!!!!

  • bez_komentara 07.04.2010.

    Kako da ne,zapravo koristi čitavoj nesposobnoj vladi (i za hdz-ovce) i opoziciji.Naravno treba skreniti pažnju sa afera (što je to afera?),Podravka...ma čemu da pišem. nije mi krivo što je netko kupio Peugeot ili Fiat i iskoristio uvoznicu,ali Ferrari!!

  • nemam pojma 07.04.2010.

    nemože više njih ni Spasitelj spasit

Komentiraj...
Vidi sve komentare