To je to što me zanima!

Objavili dijelove pisama koja je general Praljak napisao obitelji

Odluku o prestanku življenja u slučaju da budem proglašen krivim, donio sam odavno - smireno, promišljeno, samosvjesno, stoji u pismu koje je Praljak napisao svojoj obitelji
Vidi originalni članak

Tri mjeseca nakon što je život okončao u haškoj sudnici, UN-ovi istražitelji pisma generala Slobodana Praljka koja su pronađena u ćeliji dostavili su njegovoj supruzi Kaći. Riječ je dva pisma čiji je sadržaj ekskluzivno, uz suglasnost Praljkove supruge, objavio Dnevnik.hr

OTROVAO SE U HAAGU Tko je Slobodan Praljak? Bio u tri vojske i završio tri fakulteta

- Odluku o prestanku življenja u slučaju da budem proglašen krivim, donio sam odavno - smireno, promišljeno, samosvjesno - stoji u pismu koje je general Praljak naslovio na obitelj. 

Drugo pismo bilo je upućeno supruzi Kaći Praljak. 

- Kaća, mislim da ćeš pismo 'Obitelji' morati objelodaniti, kako bi spriječila beskrajna naklapanja, laži, jadnu psihologiju itd. - stoji u poruci.

PREMIJER: "Praljak je poručio što misli o presudi i koliko je nepravedna"

Oba su pisma datirana na 27. studenog 2017. godine, dva dana prije izricanja drugostupanjske presude. 

Podsjetimo, general Slobodan Praljak je 29. studenog prošle godine u sudnici Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju u Haagu, nakon potvrde kazne od 20 godina zatvora, ispio otrov cijankalij. 

NALAZ OBDUKCIJE Praljak se otrovao cijankalijem, srce mu je ubrzo prestalo raditi

Idi na 24sata

Komentari 234

  • Benc_je_tu 02.03.2018.

    KUKAVICA. trebao bi ici u zatvor!

  • crazy mind 01.03.2018.

    stvarno smo mi cudan narod. ustase su u jasenovcu drzali ljetni kamp. partizani su na kriznom putu organizirali atletska takmicenja, glavas, mercep i kompanija su"domoljubi", samoubojice su nam heroji.nije ni cudo kaj izumiremo (a i bolje je tak)

  • gvagec 01.03.2018.

    RIP i hvala za novi most u Mostaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare