To je to što me zanima!

Objavili fotografije ubojica sarajevskog mladića

Forumaš Majstorinho napomenuo je kako će uskoro po Sarajevu biti postavljeni plakati s fotografijama trojice napadača na D. Mrnjavca
Vidi originalni članak

Denis Mrljavac, učenik drugog razreda Gimnazije Katoličkog školskog centra u Sarajevu, preminuo je u srijedu od teških ozljeda nakon što su ga u prepunom tramvaju pretukla trojica napadača koje Denis nije niti poznavao. Jedan od napadača, Nermin Sikirica (17) izbo ga je više puta nožem.
Sva trojica napadača su uhićena, a riječ je o Ademiru Leloviću (18) i Berinu Taliću (19) koji su osumnjičeni samo za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.
Na jednom blogu objavljene su fotografije osumnjičenih, a forumaš Majstorinho napomenuo je kako će uskoro po Sarajevu biti postavljeni plakati s fotografijama napadača.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_21090 11.02.2008.

    Sad kad vidim face manijaka koji su ubili Denisa,tek ne razumijem da ih nitko u tramvaju nije mogao zaustaviti,pa ubojicu sa slike bi dobar šamar mogao prepasti. Ovo nije bio prvi napad na Denisa i prije su ga napadali. Denisovi roditelji su bili razvedeni,majka je cjeli život sama uz pomoć svojih roditelja skrbila o njemu. Uspjela je odgojiti djete,onako kako svaki roditelj može poželjeti sam sebi,ali netko nije gojio nikako. Ubojice su trebali na prosvjedu pustiti na ulicu da ih raskomadaju,možda bi se drugi zapitali sljedeći put .

  • Gara 11.02.2008.

    Uz slike ubojica trebali su staviti i slike od njihovih roditelja!

  • Roci 11.02.2008.

    Jadni momak,laka mu zemlja,a ova govna bi pobio na isti nacin kao i oni njega bez trunke milosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare