To je to što me zanima!

Objavili su snimku brutalnog napada u Splitu: Napadači tukli rukama i nogama mladića (22)

Stanje ozlijeđenog mladića je vrlo teško. Ima po život opasne ozljede glave. Nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a
Vidi originalni članak

Policija je prijavila četvoricu maloljetnika i jednog 18-godišnjaka za nanošenje teške tjelesne ozljede.  Oni su osumnjičeni za  premlaćivanje 22-godišnjaka ispred kluba na Poljudu u Splitu. Među njima je i 17-godišnji sin načelnika PU splitsko-dalmatinske, Slobodana Marendića, koji je jučer podnio ostavku zbog ovog slučaja.

Slobodna Dalmacija u posjedu je snimke s nadzorne kamere obližnjeg objekta koja pokazuje zadnjih 19 sekundi sukoba i nastanak teških ozljeda na pretučenom mladiću.

Sve počelo u klubu

Sve je počelo u klubu kada je jedan od mladića bio neugodan i nametljiv prema kćeri bivšeg šefa policije i to toliko da ju je u jednom trenutku udario nogom. Došlo je do naguravanja dvije skupine mladića, a sukob se nastavio vani.

Na snimci se ne vidi što se jasno dogodilo nakon izbacivanja iz kluba, ali se vidi kako u 3.25 sati pet mladića obučenih u tamnu odjeću udara žrtvu dok jedan od njih stoji sa strane i čak pokušava zaustaviti napad.

PODNIO OSTAVKU Sin bivšeg načelnika splitske policije ide u zatvor. Prebili mladića, bore mu se za život

Na snimci nema mladića koji je izazvao problem, piše Slobodna Dalmacija. On je navodno bio obučen u crvenu majicu, a nakon eskalacije sukoba, vratio e u klub. Pretučeni mladić iz njegovog društva ostao je okružen napadačima.

Udaranje traje desetak sekundi, uglavnom šakama po glavi, dok se ovaj brani. Uspio se nekako izvući, ali zatim dobiva udarac nogom u tijelo. Dok se branio, dobio je udarac nogom u glavu, a od siline udarca udara glavom u rub stepenice.

Ostao je nepomično ležati, dobio je u prolazu još jedan udarac. Tada sa strane prilazi još mladića i snimka se prekida.

Stanje mladića je teško

Stanje ozlijeđenog mladića je vrlo teško. Ima po život opasne ozljede glave. Nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a. 

- Iako ne postoji nikakav propust u smislu rukovođenja policijskom upravom niti sam se osobno ogriješio o zakon, smatram da je privatna situacija u kojoj sam se našao kao otac, nespojiva s mojom profesionalnom ulogom načelnika policijske uprave - kazao je to između ostalog Slobodan Marendić, sada već bivši načelnik PU splitsko-dalmatinske.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • KomentiranjeTiNijeDozvoljeno 08.04.2024.

    pronaci ih u mraku i dovrsiti

  • billi Galeb 08.04.2024.

    Pod hitno pustit Zavadlava iz zatvora i oslobodit ga krivnje po svim opruznicama

  • billi Galeb 08.04.2024.

    Sva imena napadača van i vrarit im istim mjerom. Takođe 5:1 pa nek malo i njihovi roditelji cvile . Bas me zanima kakav ce čovjek poatat policiski sin,kada bude 25,ako je sad sa 17 ovakav. Ko je kao ja moj je stari murjak ja mogu šta hoću

Komentiraj...
Vidi sve komentare